Advertisement

Bethesda Daha Kimselere Anlatmadığı Bir Oyun Çıkaracak! Hem De Bu Yıl İçerisinde

Yeni IP mi yoksa bir devam oyunu mu göreceğiz.

 Bethesda'nın takvimi tıka basa dolu, ancak belli ki araya bir oyun daha sıkıştıracaklar ve bu IP'den kimselere bahsetmemişler bile!

Tek Syndicate'in Bethesda'dan yetkili bir isim olan Pete Hines (Bethesda'nın Kevin Feige'si diyebiliriz hatta) ile yaptığı röportajda bir ifade oldukça dikkat çekti. Hani yanlış anlaşılması falan da pek mümkün değil, zira Hines bir hayli net. Pek çok yapım üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıklarından bahseden Bethesda yetkilisi, "Skyrim Switch, Wolfenstein 2, The Evil Within 2, Quake Champions, Elder Scrolls Legends, Elder Scrolls Online ve Dishonored Death of the Outsider ve daha bir ton oyun üzerinde çalışıyoruz." dedi, ama can alıcı kısmı tabii ki bu değil.

> Bethesda Creation Club Pek İyi Başlamadı

Hines bu açıklamasına ek olarak "Hatta bir de bu yıl çıkacak ve daha kimselere bahsetmediğimiz bir oyunumuz var. Bekleyebilirsiniz, yakında çıkacak. Yeni bir IP mi yoksa bir devam oyunu mu söyleyemem." şeklinde konuştu.

Eylül ayına girdik ve yıl sonuna da bir şey kalmadı neticede. Bakalım Bethesda'nın ağzındaki bakla neymiş ve bizi nasıl bir oyun bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum