Bethesda E3’te Wolfenstein ve The Evil Within 2’yi Duyurabilir

Prey 2’nin de adı anılıyor

Geçen yıl E3’ün en iyi konferansı hangisiydi diye sorsalar büyük bir çoğunluğumuz gözü kapalı olarak Bethesda’nın adını veririz muhtemelen. EA ve Square-Enix’in yaşattığı hayal kırıklığının yanında Todd Howard’ın sahnedeki o rahat tavırları ve bomba üstüne bomba patlatması bize hayli keyifli dakikalar geçirtmişti Bethesda. Üstelik E3’te ilk kez boy göstermelerine rağmen.

Peki bu yıl neler var sepetinde? Dishonored 2’nin ilk oynanış videosunun yayınlanacağını hepimiz biliyoruz. Ama onun dışında neler açıklanacak? İşte önümüzdeki fuarın en büyük merak konularından biri de bu.

Eurogamer’ın güvenilir bir kaynaktan duyduğunu iddia ettiğine göre Bethesda bu sene iki büyük yapımı için devam oyunu duyurusunda bulunacak. Bunlardan biri Wolfenstein 2. Hatırlayacağınız üzere yapımcı MachineGames gerçekten de çok kaliteli bir iş çıkarmış ve B.J. Blazkowicz’i o eski görkemli günlerine geri döndürerek 2015’in en iyi FPS’sine imza atmıştı.

Beni şaşırtan asıl isimse The Evil Within 2 oldu. Efsanevi Japon korku ustası Shinji Mikami’nin geliştirdiği ilk oyunu cidden çok sevmiş, ayıla bayıla (daha doğrusu öle gebere) oynamıştım. Yine de ikincisinin yapılacağını hiç beklemiyordum doğrusu. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa aralarından en çok buna sevineceğim kesin gibi.

Bir diğer söylentiyse uzuuuuuun zamandan beri bir yapım aşamasında denilen bir iptal edilen, geliştirilme süreci tam bir yılan hikâyesine dönen Prey 2. Bethesda 2014’te oyunu iptal ettiğini duyurmuştu hatırlarsanız. Dedikodular E3 2016’da yeniden hortlayacağı yönünde.

Ve The Elder Scrolls severler. Sizin için de bir söylentimiz var. Hayır, TES 6 değil maalesef. Eurogamer’ın kaynağının belirttiğine göre Skyrim’in Remastered versiyonu PS4 ve Xbox One için tüm DLC’leriyle birlikte açıklanacak… mış.

Bethesda’nın konferansı 13 Haziran, sabah saat 05:00’te. Bakalım kaçı doğru çıkacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum