Bethesda, Haziran’da Dijital Etkinlik De Düzenlemeyecek

Sonraki ayları bekleyin diyorlar

Corona virüs salgını nedeniyle iptal edilen E3 sonrasında çeşitli firmalar kendi dijital etkinliklerini düzenleyeceklerini duyurmuşlardı. Görünen o ki Bethesda cephesinde planlar bir miktar değişmiş, bu takvimde bir program planlamadıklarını duyurdular.

Bethesda'ın Halkla İlişkiler ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Pete Hines, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Pandemi nedeniyle karşılaştığımız birçok zorluk göz önüne alındığında, Haziran ayında dijital bir etkinliğe ev sahipliği yapmayacağız. Oyunlarımız hakkında paylaşacağımız heyecan verici birçok şey var ve önümüzdeki aylarda sizlerle daha çok şey paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” diyor.

Yıllardır geliştirilme sürecinde olan Starfield, iki yıl önceki E3’te duyurulan ve kendisinden halen şöyle tatmin edici bir bilgi alamadığımız Elder Scrolls VI, Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda'nın dağıtımcılığını üstlendiği Ghostwire: Tokyo gibi oyunlardan yeni bilgiler paylaşılması için bir süre daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Yılın ikinci yarısında düzenlecek programda yeni bir Wolfenstein veya Dishonored oyunu da duyurulur mu, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum