Bethesda: "Starfield, Her Anlamda Yaptığımız En İyi Oyun"

Bu açıklama çok su kaldırır (yerçekimsiz ortamda)

Starfield, oyun dünyasını ikiye bölmüş olsa da geliştirici ekip için çok büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun yeni DLC'si için GamesRadar ekibine konuşan Bethesda tasarım patronu Emil Pagliarulo, oldukça ilginç açıklamalarda bulundu

Pagliarulo, konuşmasında Starfield'ın "Bethesda'nın yaptığı en zor işlerden biri" olduğunu ifade etti. Tasarımcı sözlerine şu şekilde devam ediyor:

"Tamamen farklı bir şey yapabilmek adına sınırları zorladık. Herkesin hayalinni kuracağı bir uzay RYO'sunu Xbox'a sığdırmaya çalıştık. Bence, sadece bu bile Starfield'ı teknik bir mucize haline getiriyor. Bana sorarsanız Starfield, pek çok anlamda yaptığımız en iyi oyun. Kesinlikle Fallout ve Elder Scrolls gibi oyunların yanına yerleşti."

Starfield'ın "herkese" hitap etmediğinnin farkında olduklarını da dile getiren Pagliarulo, oyunun da tek başına diğer Bethesda RYO'larından farklı olduğunu söylüyor.

Bu esnada Starfield'ın yeni genişleme paketi de Steam'de iyi bir performans göstermiyor. Shattered Space'e gelen 1.675 yorumun sadece yüzde 34'ü kadarı olumlu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum