Bethesda Starfield'daki Robot Yol Arkadaşımız Vasco'yu Tanıttı

O bir sevimli robot

Bethesda'nın Starfield için yayınladığı en yeni geliştirici günlüğünde, oyunun geliştiricilerinin de favorilerinden olan sevimli robot VASCO tanıtılıyor. VASCO oyunda yanımıza alabileceğimiz çeşitli yol arkadaşlarından birisi.

“Hangi karakterlerin öne çıktığını, oyuncuların hangi karaktere çekildiğini görmek her zaman büyüleyici olmuştur,” diyor baş çizer Istvan Pely. “Sürecin en başlarında bile, daha karakterlerin tamamı oluşturulmamışken, stüdyodakiler bir robota yönelmeye başladı. VASCO'ya. Tabii o sizin yoldaşınız ama sonuçta sadece bir robot. Yine de aniden ekipteki herkes VASCO ile arkadaş olmak istediklerine karar verdiler. Herkes bir anda ‘VASCO çok havalı, VASCO çok eğlenceli,’ demeye başladı. Henüz yeni başlarken VASCO en sevilen karakterlerden biri oldu.”

VASCO uzay yolculuğu için son derece uygun bir robot ve kendisi aslında çok işlevli bir ağır endüstriyel makine.

VASCO zorlu arazilerde ilerleyebiliyor, uzun mesafe yolculuklar için yüksek taşıma kapasitesine sahip ve hayatta kalma özelliğini artıran ekipmanlar kullanabiliyor. Her ne kadar birincil rolü barışçıl olsa da zorunlu olduğu taktirde kullanmak üzere savunma kabiliyetlerine de sahip.

Starfield 11 Kasım'da Xbox Series ve PC için çıkacak ve ilk günden Game Pass'te olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum