Bethesda, Wolfenstein: Youngblood İle İlgili Yeni Bir Mesaj Paylaştı

Mesajın devamı PAX East'te gelir mi?

Wolfenstein serisi oyun dünyasının uzun soluklu serilerinden birisi ve önemli bir takipçi kitlesine sahip olduğunu söylemek mümkün. Yenilenen seri de hayranlarını büyük oranda tatmin edecek şekilde ilerliyor. Serinin son oyunu Wolfenstein II: The New Colossus, 2017 yılının en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarındandı ve senaryolu tek kişilik aksiyon oyunlarının ölmediğini, yakın zamanda da ölmek gibi bir niyeti olmadığını güzel bir şekilde gösteriyordu bir kez daha.

Daha önce The New Order-Old Blood örneğindekine benzer şekilde The New Colossus için bir spin-off olarak değerlendirilebilecek yeni bir Wolfenstein oyununun geliştirildiği duyurulmuştu geçtiğimiz yıl. Wolfenstein: Youngblood'da BJ Blazkowicz ve Anya Oliwa'nın ikiz kızları Jess ile Soph'u yöneteceğiz. Bunun dışında çok fazla bir bilgi de yok açıkçası. Önümüzdeki dönemde paylaşılacak bilgiler merakla bekleniyor doğal olarak.

Hal böyle olunca, oyunun twitter hesabından oyun ile ilgili bir görsel paylaşılması dikkat çekmeyi başarıyor. Aşağıda da görebileceğiniz üzere BJ'in görüntüsünün üzerinde "Yeri: Bilinmiyor" ibaresi kullanılmış durumda:

Oyunda, ikiz kardeşler kayıp babalarını bulmak için Paris'e doğru bir yolculuğa çıkacaklar bildiğimiz kadarıyla. Maceranın sonunda BJ yeniden sahalara dönecektir diye umuyorum.

Wolfenstein: Youngblood'ın çıkış tarihi henüz ilan edilmiş değil. Ama PAX East'te oyun ile ilgili bir sunum yapılması bekleniyor. Yukarıda paylaştığımız mesaj da bu yönde bir işaret olarak değerlendiriliyor. Bakalım yeni bilgiler edinebilecek miyiz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum