Bethesda'nın Beyni ve Daggerfall'un Yaracıtısına Büyük Onur

Oyun sektöründe çalışan biri için en büyük ödül.

Fallout ve Elder Scrolls markalarının ardındaki itici güç Todd Howard'ın ismi çok yakında diğer efsanelerin yanında yer alacak.

Todd Howard kimdir? Neler yapmıştır? Kendisi 90'lardan beri Bethesda'da çalışmakta ve The Terminator: Future Shock, Daggerfallve Skynet gibi dönemin bir hayli popüler oyunlarında dizayn görevini üstlendi. Başarısından dolayı hemen akabinde Elder Scrolls Adventures: Red Guard'ın proje liderliğine yükseldi. Bunu ardından Morrowind takip etti. Şimdiye kadar oynadığınız her büyük Bethesda RYO'sunda ya baş yapımcı ya da oyun direktörü olarak görev aldı.

Şimdi ise Academy of Interactive Arts and Sciences'in onur listesine adını yazdırıyor. İsmi; Shigeru Miyamoto, Sid Meier (önünde eğilirim), John Carmack (tek başına efsane), Will Wright, Richard Garriott, Gabe Newell, Hideo Kojima gibi efsanelerin arasına girecek ve onunla beraber listedeki isim sayısı 23'e çıkacak. Howards ödülünü 20 Şubat 2017'de düzenlenecek DICE Awards etkinliğinde kabul edecek. 

Adamın sadece Daggerfall'da sarfettiği emek bile benim için yeterli. Daggerfall'u ilk oynadığımda dünyamın nasıl ters yüz olduğunu hatırladıkça gözlerim yaşarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum