Bilgisayarı Overwatch'ı Zor Kaldıran Oyuncuya Reddit'ten Bağış Yağdı

Şöyle şeyler mutlu ediyor insanı

Bilgisayarı Overwatch'ı 800x600 çözünürlükte bile zar zor kaldıran bir oyuncuya, Reddit kullanıcıları bilgisayar parçaları bağışladı.

Ethan adlı arkadaşımız oldukça eski bir bilgisayara sahip ve Overwatch'ı 800x600 çözünürlüğünde 30 FPS'de zar zor oynayabiliyor. Fakat oyunu çok sevdiği için bunu bir engel olarak görmüyor ve oynamaya severek devam ediyor. Reinhardt ile 'Play of the Game' alınca, arkadaşlarının gazıyla bunu Reddit'e yüklüyor ve dünya bir saniyeli... olanlar oluyor.

Bir gün önce Reddit'e yüklenen paylaşım, şimdiden 14 bin kişiden olumlu oy almış durumda. E doğal olarak bu kadar hızlı yükselince, insanların ilgisini de çekti. Bir kullanıcı Ethan'a elinde EVGA 660 olduğunu ve ona gönderebileceğini söyledi. Fakat Ethan'ın bilgisayarı o kadar eski ki, yeni bir ekran kartını destekleyecek güç kaynağına sahip değil; daha doğrusu sahip değildi! Bu sefer başka bir kullanıcı elinde bulunan bir güç kaynağını seve seve verebileceğini söyledi. Bu sefer anakart problemi çıktı, ardından işlemci... Fakat iki eksik parçayı da gönderebilecek insanlar hemen yorum atmaya başladı.

Ethan'ın paylaştığı gif:

Şu anda bu paylaşımın altında Ethan'a ekran kartı, işlemci ve anakart gibi oldukça pahalı olan birçok parçayı seve seve göndermek isteyen birçok insan var. Oyuncu topluluklarının bir araya gelerek yapabilecekleri şeyler gerçekten inanılmaz. Ne kadar karşınıza takım oyununa uymayan, oyun zevkinizi bozmaya çalışan veya hile kullanan insanlar çıksa da, unutmayın çok temiz yürekli insanlar da var. Bu duygu yüklü haberi Ethan'ın sözleri ile kapatıyorum:

"Bunu gerçekten beklemiyordum ve böyle bir durumda toplulukların bu şekilde bir araya gelebilmesi inanılmaz bir şey. Reddit'e uzun süredir üyeyim fakat şu ana kadar paylaşım yapmayan sadece okuyan bir üyeydim. Böyle olmama ve insanların beni tanımamasına rağmen topluluğun bana destek olması... çok güzel bir şey."

"Diyecek bir şey bulamıyorum. Bir kişiye yardım etmek adına topluluğun bir araya gelişini izliyorum. Eğer bu işe yarar ve yeni bir bilgisayar sahibi olursam, büyük ihtimalle salya sümük ağlayacağım."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum