Bilim Kurgu-Korku Oyunu Negative Atmosphere’den Yeni Bir Video Paylaşıldı

Dead Space esintili bir bağımsız yapım…

Sunscorched Studios, bilim kurgu - korku temalı oyunları Negative Atmosphere için kısa bir oynanış videosu paylaştı. Dead Space’ten esintiler taşıyan oyun, Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor ve üçüncü şahıs perspektifinden bir oynanış sunuyor.


Her ne kadar videoda oynanıştan çok kısa bir kesit sunulmuş olsa da oyunun atmosferi hakkında bir fikir veriyor. Gerilim dozajı yüksek bir oyun bizleri bekliyor gibi. Oyunda, içinde bulunduğumuz gemide hızla yayılan gizemli bir hastalık sonucunda robotlar ve personel mutasyona uğruyor, deforme oluyor, farklı yaratıklar haline geliyorlar. Bu yeni yaratıklar da etraflarındaki her organizmayı yok etmeye ant içmiş gibiler -ki videoda da bunun bir örneğini görmüş olduk. Oyunda ilerledikçe karakterimizin akıl sağlığı da kötüleşmeye ve halüsinasyonlar görmeye başlayacakmış. Bu da işleri bizim için zorlaştıracaktır büyük ihtimalle. Haliyle oyunda bol bol kaçacağımızı, çatışacağımızı, saklanacağımızı ve bu sayede hayatta kalmaya çalışacağımızı söylemek mümkün.

Negative Atmosphere’in çıkış tarihi henüz ilan edilmiş değil. Yapımcı ekip, bu yıl içerisinde bir demo yayınlamak niyetinde. Bakalım esinlendikleri Dead Space’ten neler katmışlar oyunlarına.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum