Bioshock'ın Yapımcılarının Korku Oyunu Perception'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Onu göremezsin, ama seni duyarsa sana dokunabilir

Bioshock serisini oyun literatürüne kazandı Irrational Games'ten ayrılanlarla Dead Space'te görev almış yapımcıların kurduğu The Deep End Games'ten ve korku oyunları Perception'dan uzun süredir haber alamamıştık. Neyse ki başlarına kötü bir şey gelmemiş. Perception'ın Break the Silence adlı yeni videosu yayınlandı ve oyunun çıkış tarihi de belli oldu.

Oyunda Cassie adlı görme engelli bir kadını kontrol ediyorsunuz. Gözleri görmese de doğal sonar yeteneği sayesinde içinde bulunduğu çevreyi algılayabiliyor. Gecelerini zindana çeviren kabusların etkisiyle hayatını tehdit ettiğini düşündüğü o sırrı açığa çıkarmak için Amerikanın kuzeydoğusunda, New England'ta bulunan bir malikaneye gider. Her ne kadar çevremizi algılayabilsek de bunun bir bedeli var. Eko yaptığımız sürece kendi yerimizi de belli ediyoruz. Bir takım doğaüstü varlıklar bize dadanacağı için sıklıkla saklanmamız ve dikkatli olmamız gerekecek. 

Perception, 30 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One'a çıkışını yapacak. Yılın en iyi korku oyunlarından biri olabilecek mi bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum