BioShock'ın Yapımcılarından Korku Oyunu: Perception

Algılarınızı Açık Tutun

Perception isminde yeni bir korku oyunu duyuruldu.

BioShock, BioShock Infinite gibi yapımları bize sunan ve artık kapanmış olan Irrational Games'te çalışan geliştiricilerin ağırlıklı olduğu The Deep End Games isimli yeni ekipte Dead Space, Star Wars: The Old Republic, Rock Band gibi oyunlarda çalışanlar da görev alıyor.

Perception oldukça özgün bir oyun. Rüyalarındaki malikaneyi keşfetmeye çıkan, görme engelli, Cassie ismindeki bir bayanı yönetiyoruz. Etrafı yalnızca sesler ve seslerin yankılanmaları ile algılayabiliyoruz. Tabii bu sesler etraftaki düşmanların da bize yönelmesini sağlayabiliyor. Anlatması biraz zor ama aşağıdaki videoya bir göz atın, başarılı ve bayağı korkutucu duruyor gerçekten.

Ancak şu ana kadar stüdyonun kendisinin geliştirdiği oyun kaynak yetersizliği nedeniyle Kickstarter kampanyası açmak zorunda kaldı. 150 bin dolar gibi çok da yüksek sayılmayacak bir hedefleri var ki zaten ilk günden 30 küsür bin toplamış durumdalar. Daha fazla ayrıntı öğrenmek ya da bağış yapmak isterseniz Perception'ın Kickstarter sayfasına göz atabilirsiniz.

Yayınlanan oynanış videosu da şöyle:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum