BioShock’un Yenilenmiş Hali Oyunun Sahiplerine Ücretsiz!

Sevdiğimiz hareketler bunlar

BioShock: The Collection’ın önce sızdırılmasının, daha sonra da resmen duyurulmasının üzerinden 24 saat geçmeden müjdeli bir haber daha geldi sevgili Oyungezerler. 2K Games, BioShock Infinite’in Steam sayfası üzerinden yaptığı bir duyuruyla BioShock ve BioShock 2 sahiplerinin oyunların remastered (yenilenmiş) versiyona ücretsiz olarak geçiş yapabileceğini açıkladı.

Blind Squirrel Games’le birlikte çalışarak BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite’i yenileyerek her zamankinden daha iyi görünür bir hâle getirdik. BioShock: The Collection her üç oyunu da ilk kez bir araya getirecek, tüm tek-kişilik DLC’leri içerecek ve Ken Levine’in görüşlerini barındıran “Director’s Commentary: Imagining BioShock” adlı daha önce hiç görülmemiş bir video serisi içerecek. Ve eğer BioShock, BioShock 2 ve/veya Minerva’s Den’e Steam üzerinden sahipseniz remastered versiyonuna ücretsiz olarak geçiş yapabileceksiniz. It’s a circus of values!”

Dünkü haberimizde de belirttiğimiz gibi BioShock Infinite modern sistemlerde hâlâ çok iyi göründüğünden kendisi remastered edilmemiş. Ayrıca BioShock 2’nin çok oyunculu modu da bu pakette yer almayacak.

Steam’de BioShock’unuz yok mu? Hiç üzülmeyin! Çünkü Steam Yaz İndirimleri sayesinde her iki oyunu da 6,20 TL’ye satın alabilir ve remastered versiyonunu ellerinizi ovuşturarak beklemeye başlayabilirsiniz.

BioShock: The Collection, 13 Eylül’de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum