BioWare, Çok Oyunculu Anthem'de 'Hikayenin Kontrolü Sizde' Diyor

BioWare demek hikaye demek

BioWare'in Genel Müdürü Casey Hudson yayınladığı blog mesajında Anthem ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Hudson'ın söylediğine göre Anthem'i bekleyen oyuncuların bu çok oyunculu oyunun sahip olacağı hikaye bakımından endişe etmelerine gerek yokmuş. Hudson oyun "sürekli olarak değişen çok oyunculu bir dünyada" geçiyor olsa da oyuncuların hikayeyi ister tek başlarına, ister yalnızca arkadaşlarıyla oynayabileceklerini söylüyor.

Hudson'ın sözlerindeki en dikkat çekici kısım ise şu:

"Video oyunları benzersiz bir eğlence biçimi, değişmeyen tek şey oyunların sürekli olarak gelişiyor oluşu. Şu anda oyunlarla ilgili çok sevdiğimiz şeylerin çoğunu gerçekleştirmek bundan birkaç yıl önce mümkün değildi. Zaten bu da oyun geliştirmenin en zor yanlarından biri - yeniliğe ve evrime devam etmek ama bu sırada oyuncuların önceki deneyimlerinden kaynaklanan beklentileri de karşılayabilmek."

> Mass Effect: Andromeda'nın Başarısızlığı BioWare'e Ders Olmuş

"Bir BioWare oyununda hikayenin sizinle ilgili olduğunu hissetmeniz gerek. Kendi karakterinizi yaratır, neler olacağına karar verir, kahraman olursunuz. Sanırım oyuncuların bu tür bir şeyin çok oyunculu oyunlarda mümkün olup olmadığı hakkındaki endişeleri bunun daha önce düzgün biçimde yapılamamış olmasından kaynaklanıyor. Anthem'de doğrudan bu soruna odaklandık ve tüm oyun tasarımını buna çözüm bulmak için planladık. Bunun nasıl işleyeceğine dair detayları yakında sizinle paylaşacağız."

"Kendi hikayeniz üzerinde mutlak kontrol sahibi olacaksınız ama bu hikaye sürekli olarak değişen çok oyunculu bir dünyada geçecek. Evet, Anthem'i ister çevrimiçi topluluğun bir parçası olarak, isterseniz tek başınıza oynayabileceksiniz."

> E3 2018 Konferans Günleri ve Saatleri [Güncellendi]

BioWare'in Anthem ile ilgili pek çok detayı E3 2018'deki EA Play sırasında açıklaması ve göstermesi bekleniyor. Oyunun çok oyunculu öğeleri sunumun önemli bir kısmını kaplayacak olsa da Hudson'ın açıklamalarından tek kişilik hikayeye dair de gerçek bilgiler alabileceğiz gibi görünüyor.

Geliştiren: BioWare

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Çıkış Tarihi: Mart 2019

YORUMLAR
Parolamı Unuttum