BioWare, Dragon Age 4'ün Durumuyla İlgili Bilgi Verdi

Mesajda Mass Effect 4 ismi de geçiyor

Bioware, yayınladığı blog mesajıyla Dragon Age 4 ve Mass Effect 4'ün durumları hakkında bilgi verdi.

Stüdyonun genel müdürü Gary McKay imzasıyla yayınlananan yazıda yeni Dragon Age oyununun yeni Mass Effect oyununa göre daha ileri geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor.

"Yeni Dragon Age oyununda yapım sürecinin tam ortasındayız, bu da harika bir his. Ayrıntılı planı geçen sene tamamladık, şimdi de vizyonumuzu yansıtma kısmına odaklandık: etkileyici ortamlar, derin karakterler, güçlü oynanış, anlamlı yazım ve duygusal sinematikler yaratma kısmına. Oyun için hazırladığımız plan çok iyi anlaşıldı ve ekibimiz de odaklanmış durumda.

Bu arada BioWare'in önemli isimlerinden biri olan Christian Dailey'in de BioWare ve Dragon Age projesinden ayrıldığını da öğrenmiş olduk. McKay, Dailey'in oyunlar ve liderlik ekibi üzerinde büyük katkısı olduğunu, ayrılığından sonra da ekibin başarı için yolundan şaşmayacağını eklemiş.

Şu anda oyunun yönetici ekibinde yapım direktörü olarak Mac Walters, oyun yönetmeni olarak Corrine Busche ve ürün geliştirme direktörü olarak Benoit Huole bulunuyor.

McKay, Mass Effect 4 için de "Mike Gamble önderliğindeki ekip hem tecrübeli isimlerden hem de yeni ve gerçekten yetenekli isimlerden oluşuyor. Hepsi de aktif olarak yeni fikir ve deneyimlerin prototiplerini sunuyorlar. Yeni nesil AAA oyunlar yapmak uzun zaman alan bir iş ve hayranlarımızın da oyunlara bir an önce kavuşmak istediğini biliyoruz. Ama bir numaralı önceliğimiz kalite olmak zorunda ve bunu da doğru biçimde yapmak için zamana ihtiyacımız var."

Dragon Age 4 ve Mass Effect 4'ün ne zaman çıkacağı henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum