BioWare, ''Gizli Projeler'' Üzerinde Çalışıyor

Sürprizlere hazır olun

Anthem'den beri bir süredir ateş altında olan BioWare, yayınladığı bir açıklama ile yol haritasının bir kısmını paylaştı. Anthem'in geleceği hakkında açıklamalar yapan firma, Star Wars: The Old Republic'e gelecek DLC'yi ve Dragon Age'in yeni oyununun yolda olduğunu da vurguladı.

BioWare'in kendi blog'unda Eylül Güncellemesi adı altında yayınlanan bu açıklamada stüdyonun yöneticisi Casey Hudson, 'stüdyonun çeşitli projelerinden' bahsetmiş. Sözlerine Anthem'in Cataclysm etkinliğinden aldıkları "güzel" geri dönüşü açıklayarak başlayan Hudson, oyuna yöneltilen eleştirileri de kabul etmiş. Hudson: "Daha iyi güncellemeler yapacağız fakat biraz süre alacak. Ekibimiz oyunun uzun vadede ulaşması gerektiği yere ulaşması için çalışıyor. Güncellemeler ve yeni içerikler getirmeye devam edecekler. Anthem'e güveniyorum. Oyunun dünyasının büyümesi, gelişmesi ve yıllarca ayakta kalabilmesi bizi mutlu edecektir."


Yönetici, Anthem hakkındaki iyi dileklerinin ardından, Star Wars: The Old Republic'in yeni genişleme paketi Onslaught'un geliştirildiği Texas ofisine yaptığı ziyaretten bahsetmiş. Bu konu hakkında çok net açıklamalarda bulunmayan Hudson, ekibin işe dört kolla sarıldığını ve DLC'yi bitirmeye çalıştıklarını ifade etmiş. Bu genişleme paketinin 22 Ekim 2019 tarihinde çıkış yapması bekleniyor.

Satırların arasında Dragon Age ile ilgili bir detay arayan oyuncular ise, malesef aradıkları şeye ulaşamayacak. Yönetici, Dragon Age hayranlarının gazını alabilmek adına "Dread Wolf yükseliyor" kelimelerini kullanmış ve bizlere Dragon Age 4'ün yolda olduğunu tekrar hatırlatmış.

Bunların dışında Hudson, BioWare'in 'birkaç' proje üzerinde daha çalıştığını ve bazılarının geliştirme aşamasında olduğunu vurgulamış. Yeni ofisleri Edmonton için iş ilanı açtıklarını belirten Hudson, yeni bir oyun serisinin sinyallerini veriyor olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum