BioWare'in Genel Müdürü Casey Hudson'dan Anthem Oyuncularına Mektup Var

Bioware, Anthem oyuncularını dinlediğini göstermeye çalışıyor

BioWare genel müdürü Casey Hudson, stüdyonun resmi web sayfası üzerinden Anthem oyuncularına açık bir mektup yayınlayarak samimi biçimde ekibinin Anthem'in çıkışından beri öğrendiği şeyleri özetledi, oyuncuların yaşadığı hayalkırıklığını paylaştığını belirtti ve daha iyisini yapacaklarına söz verdi.

Hudson'un oyunculara açık mektubu şöyle:

Düşündüğümüzden daha sancılı bir çıkış gerçekleştirdik. Aslında düşününce tüm büyük yeni çevrimiçi oyunların çıkışlarıyla birlikte bu tür sorunlarla karşılaşabileceğini biliyorduk, her ne kadar herşeyin hazır olduğundan emin olmak için testler ve hazırlıklar yapmış olsak da çıkış zamanı yaşanabilecek beklenmedik sorunlara da hazırlıklıydık.

Çoğunuzun temelinde oldukça eğlenceli olduğunu söylediğiniz bir oyun yayınladık, ancak milyonlarca oyuncuya hizmet vermeye başlayıncaya kadar ortaya çıkmayan bazı sorunlarla da karşılaşmış olduk. Elbette bu sizin için olduğu kadar bizim için de hayal kırıklığıydı. İlk günlerden beri oyunu sizlerle beraber oynuyorum (Edmonton Oilers formasının renklerine sahip Ranger benim!) ve birilerinin oyundan tamamıyla keyif almasını engelleyen sorunları duyduğumda çok üzülüyorum. Bunu oldukça kişisel olarak alıyorum ve size geliştirmeleri en hızlı ve en güvenli biçimde sunmak en büyük önceliğimiz.

Bu ilk birkaç hafta ekibimiz çok sıkı çalıştı ve yamalar ve canlı güncellemeler yoluyla oyunun performansını, loot ve ilerleme sorunlarını, kişiselleştirme özelliklerini hedef alan 200'ün üzerinde geliştirme sundular.

casey-anthem-1

Bu esnada geri bildirimlerinizi dinlemeye devam ediyoruz, endgame eşyaları ve ilerleme, oyun akışı, performans gibi konularda yenilikler yapmaya devam edeceğiz. Bu bizim için de bir öğrenme deneyimi oluyoruz ve oyunu geliştirip mükemmelleştirmeye çalışırken bizimle birlikte kalmanıza ne kadar müteşekkir olduğumuzu anlatamam. Özellikle de bir sonraki aşamada işlerin iyice heyecanlı hale geleceğini düşünürsek.

Yeni bir oyun, yeni bir IP yayınlamanın en zorlu döneminden geçerken, Anthem'in nelere kadir olduğunu gösterecek şeyler üzerinde de çalışıyoruz - dünyada meydana gelecek olaylar, yeni hikaye içerikleri, yeni özellikler... Hepsi de bizi ilkbahardaki Cataclysm etkinliğine taşıyacak.

Tüm bunlara şüpheyle yaklaşanlar olduğunu anlıyoruz. Eleştirilerinizi ve kuşkularınızı duyuyoruz. Ama yolumuza devam edecek ve her gün Anthem'i daha da iyi hale getirmek için çok sıkı çalışacağız.

Anthem ile daha önce yaptıklarımızdan farklı bir şey deniyoruz. Aynı şekilde bundan sonraki oyunlarımız da Anthem'den farklı olacaklar. Ama ne yaparsak yapalım, misyonumuza sadık kalacak ve sizi kendi hikayenizin kahramanı yapacak dünyalar yaratmaya devam edeceğiz. Bizim için en önemli şey sizsiniz, bizi bu yolculukta destekleyen oyuncular. Ve sizlere Anthem için 'en iyisini henüz görmediğinizi' kanıtlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Umalım ki her şey Casey Hudson'ın söylediği gibi gerçekleşsin ve Anthem, BioWare'in tarihinde önemli isimlerden biri olarak ön plana çıksın. Sonuçta bize bugüne kadar birbirinden nefis oyunlar sunmuş bir stüdyo BioWare, bundan sonrası için de yollarına şevkle devam etmelerini kim istemez ki?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum