BioWare, Mass Effect'e Yapılan ve Sınırı Aşan Eleştirilere Yanıt Verdi

BioWare sert tepki gösterdi.

 Mass Effect: Andromeda'nın inceleme notları pek de tatmin edici değil. Oyun genel olarak incelemelerden düşük puanlar aldı, daha doğrusu beklentinin altında kaldı diyebiliriz. Zira yüksek bütçeli ve serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenenen Andromeda'nın özellikle animasyon sıkıntıları oyuncuları oldukça rahatsız etti. Üstelik BioWare bu sıkıntılara ilk günden müdahele edemeyeceklerini de açıkladı. Yani sıkıntı aslında büyük.

> Mass: Effect: Andromeda'nın İnceleme Notları Açıklandı

ABD'de yarın, Avrupa'da ise Perşembe günü çıkış yapacak olan oyunun animasyon ekibinden pek çok isme kişisel, sözlü saldırılarda bulunuldu ve bu eleştirilerin bazılarının sınırı bir hayli aştığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatta animasyon ekibinde çalışan bir kadına çok ağır laflar edildi.

> Mass Effect: Andromeda İlk Bakış - Gerçekten Kötü mü?

Burada bu ifadeleri tırnak içerisinde bile kullanmak istemiyorum, çünkü ne olursa olsun sınırı aşan eleştiriler ve hatta hakaretler olduklarını düşünüyorum. Eleştirilerimiz yaptıkları iş ve bize sundukları ürünü baz almalı ve kişisel seviyeye taşınmamalı kesinlikle. Bu ağır ifadelerden bir hayli rahatsız olan BioWare'in Genel Müdürü Aaryn Flynn "Yakın zamanda EA'in eski bir çalışanından Mass Effect: Andromeda'nın baş animasyoncularından biri olarak bahsedildi. Bu haberler yanlıştır. Oyuncularımızın ve topluluğumuzun görüşlerine saygı duyuyoruz ve geri dönüşlerini bekliyoruz. Ancak projede yer alsın ya da yer almasın, kişilere yönelik saldırılar asla kabul edilebilir değildir."şeklinde bir açıklama yaptı.

Mass Effect: Andromeda ile ilgili daha fazla habere ulaşmak için Mass Effect Portalı'mıza bir bakın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum