Advertisement

Bazı Diablo Immortal Klanları, Oyunu Oynamadan Zirveye Oturdu

Nasıl yani?

Gün geçmiyor ki Diablo Immortal, ilginç haberler ile karşımıza çıkmasın. Bugün ortaya çıkan bir detaya göre oyunun lider tablosunda, oyunu oynamayı bırakan klanların isimleri bulunuyor. Bu klanların, oyunu aktif olarak oynayan diğer rakiplerini ilk 10'un dışına atmış olması oyuncuların kafasını epey karıştırdı.

Diablo Immortal Shadow War kapsamında başlayan bu ilginç detay önce Reddit üzerinde fark edildi. Shadow War etkinliğinde klanlar çeşitli turnuva çizelgeleri ile karşı karşıya geliyor. Bu hafta Shadow Clan lider tablosunda pek çok inaktif klanın bulunması dikkat çekti. Hatta şu postta, üç adet inaktif klanın ve bir adet boş bölümün bulunduğunu görebilirsiniz. Bu da oyunu oynamayan klanlardan birinin direkt olarak top 10'a çıkacağı anlamına geliyor.

Bu ilginç durumun nedeni ise tam olarak bilinmiyor. Fakat iddialara göre klanların berabere kalması bunun en büyük etkenlerinden biri. Örneğin aktif bir klan, bir diğer aktif klan ile turnuvada karşı karşıya geldiğinde üç farklı sonuç alabiliyor. Öte yandan inaktif klanların karşı karşıya gelmesi doğal olarak beraberliği doğuruyor. Bu da ölü klanların, diğer klanların önüne geçmesine neden oluyor. Tabii bu tek bir neden olabilir...

Bakalım Blizzard'dan konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

YORUMLAR
creepylord
10 Ekim 2022 18:04

İlginçlik demeyelim de başka bir fiyasko diyelim bence.

yrgn
10 Ekim 2022 17:38

Totally balanced :D

Parolamı Unuttum