Bir Garip Vita Oyunu "Metrico"

Yayınlanan konsept görseller bunu kanıtlar nitelikte

Ps Vita için exclusive oyunlardan biri olacak olan ve ilk kez GDC fuarından bahsi geçen bağımsız platform-bulmaca oyunu Metrico için yeni konsept görseller yayınlandı. Öncelikle oyunun ilk yayınlanan teaser videosuna buradan ulaşabilir ve oyun hakkında ilk izleminizi edinebilirsiniz.

gorsel1

İnfografik öğelerinden oluşan bölüm tasarımları eşliğinde platform ve bulmaca öğelerini kullanarak ilerleyeceğimiz bir dünyada geçen yapım bizden reflekslerimiz dışında fazlasıyla beynimizi kullanmamızı da isteyecek gibi görünüyor. Gerçek zamanlı değişen bölüm tasarımları oynadığımız dünyayı çok iyi analiz etme gerekliliğini getiriyor. Tahminimce bölüm tasarımları oyun performansınız eşliğinde değişen infografik verilerinizin engelleri değiştirmesi üzerine kurulu olacak. Oyunu geliştiren ekip sosyal medya, reklamcılık v.b. dallarda da uzman görünmekte.

gorsel2

Vita'ya az oyun çıktığından dem vuran konsol sahipleri bence 2014 yılına umutla bakabilirler. Vita'nın yüksek potansiyelinin ve donanımsal gücünün artılarını oyun severler olarak daha çok test edeceğiz gibi görünüyor.

gorsel3

Metrico için Gamescom sonrası oyun için görüntülerden oluşan bir trailer bekleniyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum