Bir Genshin Impact Oyuncusu Tam 400 Milyon Mora Biriktirdi

Hedefi bir milyarmış

Yoğun grind isteyen oyunlara karşı inanılmaz bir ilgim var. İçimde durduramadığım ve zaman zaman ortaya çıkan bu canavarı ben de Diablo 3 ve Genshin Impact gibi oyunlarla dindiriyorum. Fakat bugünkü haberimize konu olan dostumuz, hayattaki önceliklerimi yeniden gözden geçirmeme neden olmuş durumda.

Genshin Impact'in subreddit'inde bir gönderi paylaşan "Some-Good-Dranks" isimli oyuncu, şimdiye dek 400 milyon mora biriktirdiğini açıkladı. Oyunun para birimi olan mora'yı kazanmak sandığınız kadar kolay değil. Bununla birlikte bir de karakter geliştirmek için bu parayı harcamanız gerekiyor.

Bu dostumuz tasarruf yaparak sadece istediği karakterleri geliştirmiş ve elindeki mora'ları biriktirmeye başlamış. Günde 15 adet ley line yaptığını ifade eden Some-Good-Dranks, sadece buradan 900.000 mora kazanabiliyor. Oyunun günlük görevleri ile bu rakam 1 milyona oldukça yaklaşabiliyor.

Some-Good-Dranks'in nihai hedefi ise 1 milyar mora'ya ulaşabilmek. Biz de bu macerasında kendisine sevgiler gönderiyor ve sabırlar diliyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum