İsmi Verilmeyen Bir Milyoner, Gerçek Battle Royale Turnuvası Düzenlemek İstiyor

Acun?

Birkaç sene önce hayatımıza girerek oyun dünyasını kasıp kavuran battle royale turnuvaları gerçeğe dönüyor. Evet, artık siz de Katniss Everdeen olma şansına sahipsiniz.

Tabi buradaki "gerçek" kelimesinin üzerine fazla düşmemek gerekiyor zira turnuva içerisinde kimse kimseye ok, mızrak veya kesici-delici aletler ile saldırmayacak. Amazon ile kıyaslanabilecek genişlikteki HushHush.com adlı site, yaptıkları açıklama ile ismini vermedikleri bir milyonerin "gerçek" battle royale turnuvası isteğine destek vereceklerini açıkladı. Turnuva içerisinde airsoft silahlar ve silahların attığı BB'lere tepki verecek gövde zırhları kullanılacak.

Kışın düzenlenmesi planlan turnuvada 100 kişi üç gün boyunca özel bir adada savaşmaya devam edecek. 3. günün şafağında doğuya bakarak birinciliğe uzanan kişi ise 130.000 dolarlık para ödülünün sahibi olacak.

Eğer daha kolay yoldan para kazanmak istiyorsanız şu linki takip ederek turnuvayı tasarlayacak "gamemaker" başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz. HushHush 6 haftalık bu iş için tam 59.000$ para teklif ediyor.

3 gün sürecek turnuvada yarışmacılar 12 saatten fazla savaşmayacak. Katılımcılar 12. saatin sonunda organizatörler tarafından kurulan çadırlara giderek yeme içme ihtiyaçlarını giderebilecek.

Birinci Açlık Oyunları'na hoş geldiniz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum