Bir Oyuncu Sekiro'yu Bir Kez Bile Ölmeden, Zor Sonlardan Biriyle Bitirdi

Bundan sonra gelsin yeni Sekiro rekorları

From Software'in oyunlarını mümkün olduğunca zorlayıcı şekillerde bitirmeyi görev benimsemiş çeşitli oyuncular ve yayıncılar var. Bunu Soulsborne oyunlarında da görüyorduk, hatta bunların son zamanlardaki en çılgın olanı Demon's Souls ve Bloodborne da dahil olmak üzere 5 oyunu da arka arkaya, bir kez bile darbe almadan bitiren The Happy Hob'du.

Elbette bu yayıncılar o oyunları o kadar çok kez oynuyorlar ki bir noktadan sonra her şeyi ezbere yapıyor hale geliyorlar. Ancak Sekiro için durum farklı, çünkü Sekiro henüz çok yeni bir oyun. Dolayısıyla bu oyunla ilgili 'mücadele' başarıları da en az Soulsborne oyunları kadar etkili.

Geçen gün bir oyuncunun Sekiro'yu bir saatten kısa sürede, hatta yaklaşık 50 dakikada bitirdiği haberini paylaşmıştık. Bugünkü ise çok daha zor bir başarı ve bu başarıya imza atan isim de Souls mücadele videolarını takip edenlerin yakından tanıdığı efsane isim Faraaz Khan.

Khan, canlı yayında tüm oyunu bir kez bile ölmeden bitirmeyi başardı. Khan oyunu yaklaşık olarak 1:30 saatte bitiriyor ve dahası, oyunu bu şekilde zor sonla bitiriyor. Bilmeyenler için ufak bir bilgi vereyim spoiler olmadan, Sekiro'da 4 farklı son bulunuyor. Bunlardan bir tanesi en hızlı ulaşabileceğiniz son, 'kötü son' olarak biliniyor ve danflesh111 50 dakikalık oyununda bu sonla bitirmişti oyunu. Diğer sonlarda ise ekstradan öldürmeniz gereken bosslar var. Khan oyunda Immortal Severance sonunu gerçekleştirmiş. Bundan bir miktar daha zor bir son daha var ve onda bir ekstra boss ile daha karşılaşırdı. Sanırım yakında o sonla da benzer bir video yayınlar.

sekiro-inceleme-haberici

Khan'ın bundan sonraki hedefi Sekiro'yu tek bir darbe bile almadan bitirmek ama böyle bir başarı da resmen mükemmel deflect zamanlaması gerektirir, bakalım Khan bunu başarabilecek mi? Daha doğrusu başarır tabii de, ne zaman başaracak diyelim :)

Khan'ın performansını aşağıda izleyebilir ve benim yaptığım gibi saygı duyabilirsiniz. Hele son boss'u o kadar temiz kesti ki, söyleyecek şey bulamıyorum.

Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıktı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum