Bir Speedrunner GTA V'i Hiç Hasar Almadan 9 Saatte Bitirdi

Hasar görmeden iki adım atamayanlara gelsin

UnNameD ismindeki Speedrunner oyuncusu, Grand Theft Auto V'i hiçbir şekilde hasar almadan, 9 saatte bitirmeyi başardı. "1 HP, Trevor yeteneği yok, zırh yok, 0 ölüm" başarısını 48. denemesinde elde etmiş UnNameD. Bunun için de One Hit KO Mod (OHKO) kullanıyorlar, bu mod oyuncu herhangi bir şekilde hasar gördüğü anda oyuncuyu öldürüyor. Araba çarpması, darbe almak, kurşun yemek, hatta fazla yüksekten aşağı düşmek bile ölüm sebebi.

GTA V'in speedrun rekorları ana hikaye için yaklaşık 3.5 saat civarlarında ama bunlarda "hasar görmeme" gibi kaygılar olmadığı için oyuncular umarsız biçimde ilerleyerek bu tür sürelere ulaşabiliyorlar. Bunu düşününce 9 saat gerçekten de çok iyi bir süre.

UnNameD bu başarısını üç bölüm halinde YouTube'da da paylaşmış. Tabii ki oturup 9 saatlik video izleyecek halimiz yok ama bazı önemli kısımları nasıl hasar görmeden geçtiğini merak ediyorsanız atlaya atlaya izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
22 Mayıs 2021 00:51

Bu 9 saatlik başarı daha önce deneme yaptığı ve başarısız olduğu anlamına geliyor. Yani 9 saat buzdağının sadece görünen kısmı. En az 250 saat harcamıştır bu başarılı "9 saatlik versiyonu" elde etmek için. Ama asıl merak ettiğim kupa aldı mı? Yani oyun böyle şeyler için kupa veriyor mu?

GwynBleidd
Atlas Estrella
23 Mayıs 2021 14:27

Vermiyor diye biliyorum. Böyle bir kupa veren oyun da varsa çok çok azdır.


Parolamı Unuttum