Advertisement

Birbirinden Eğlenceli 8 GTA 5 Modu

Modlara göz atıyoruz

Bir kısmınız Grand Theft Auto 5'i bitirdiniz, bir kısmınız hala senaryo modundasınız. Vakti olanlar ise online aleminde seviye atlama peşinde.

Gözden kesinlikle kaçırmamanız gereken bir nokta daha var. O da GTA 5’in tek kişilik modunda oynarken, eğlencenize eğlence katacak olan modlar. Gelin şimdi hep birlikte, çılgın geliştiricilerin en az kendileri kadar çılgın olan modlarına hep birlikte bakalım. Unutmayın, bu modlar yalnızca tek kişilik senaryo modunda oynanabiliyor.

gta-5-mod-1

1. GTA RPG

GTA 5'i devasa bir sandbox RPG’ye dönüştüren mod, ekstra karakter geliştirme, yenilenen pek çok diyalog, perk ve level atlama sistemiyle geliyor. Tamam, bu mod belki BioWare’in Mass Effect serisindeki kadar derin bir oynanış sunmuyor ama en azından size farklı bir deneyim yaşatacağı kesin.

gta-5-mod-2

2. The Red House

Eğer GTA V’in senaryo görevlerini tamamladıysanız ve daha fazla görev istiyorsanız, işte size fırsat. The Red House modu, 20’den fazla yeni görev, 3 soluk kesici Heist göreviyle geliyor. Son derece zorlu bodyguard’lardan oluşan yapay zeka takımlarını saf dışı etmeniz kolay olmayacak, bizden uyarması.

gta-5-mod-3

3. Car Jetpacks

Yıl 2255. Dünya adlı gezegende… Şaka şaka! Eskiden beri pek çok bilimkurgu film ve çizgi romana konu olan uçan arabalar, artık GTA 5’te. Car Jetpacks moduyla artık otomobilleri yalnızca karada değil, havada da kolaylıkla kullanıp şehri birbirine katabileceksiniz.

gta-5-mod-4

4. Single-player Snow

Yılbaşından yılbaşına yalnızca online moda eklenen kar ve kar fırtınası efektini, artık tek kişilik senaryo modunda da yaşayabileceksiniz. Mod aynı zamanda oyunun online tarafında da kullanılabiliyor ancak Rockstar bunu pek tavsiye etmiyor. Zira hacker muamelesi görebilirsiniz.

gta-5-mod-5

5. Hulkbuster

GTA 5’te Tony Stark olmayı ya da daha doğrusu Iron Man olmayı kim istemez. Dünyaca ünlü mod geliştiricisi JulioNIB tarafından yapılan mod sayesinde Iron Man güçleriyle şehri alt üst edebilirsiniz.

gta-5-mod-6

6. Raven Rock

The Raven Rock modu, GTA 5’in devasa haritasına yepyeni bir ada ekliyor. Adaya seyahat etmeyi planlıyorsanız, çok sayıda asker tarafından korunan Jet uçakları, helikopter üsleri ve denizaltıların olduğunu belirtelim.

gta-5-mod-7

7. Statues

GTA 5 haritasını Ankara’nın belirli bölgelerinde yer alan dinozor ve robot heykellerinden mi eklemek istiyorsunuz? Heykeltıraş ayağınıza kadar geldi! Statues modu, şehrin belirli bölgelerine Optimus Prime, Superman, Captain America, T-Rex ve Terminator heykellerini ekliyor. Artık siz de kendinizi belediye başkanı gibi hissedebilirsiniz.

gta-5-mod

8. Monster

Saymakla bitmeyen modları en iyi grafik ayarları ve en yüksek çözünürlüklerde oynamak sizin de hakkınız. Siz de birbirinden güçlü Monster gaming laptop serilerinden birini tercih edin, GTA 5 başta olmak üzere pek çok oyunu akıcı bir şekilde oynayın.

-Advertorial-

YORUMLAR
Parolamı Unuttum