Birds of Prey Filmine Cloverfield ve Black Mirror'dan Transfer Gelebilir

2019'un ilk yarısında çekimlerine başlanacak olan Birds of Prey filminin oyuncu arayışları sürüyor. 

Suicide Squad ile DC Sinematik Evrenine giriş yapan Margot Robbie'nin baş rolünde olacağı Birds of Prey filmi, Black Canary ve Huntress rollerine oyuncu arıyor. Henüz netlik kazanmasa da Cloverfield ve Black Mirror'dan tanıdığımız Gugu Mbatha-Raw, Black Canary rolü için ekran testlerine girmiş. Aynı rol için bir diğer aday ise Hidden Figures filminin yıldızı Janalle Monae. Bu iki aktrisin de siyahi olması, DC'nin sinematik evrene ilk kez katacağı Black Canary'i farklı bir ten renginde düşündüğünü gösteriyor. Zira bildiğiniz üzere Black Canary, çizgi romanlarda sarışın, beyaz tenli bir karakterdi.

Filmdeki Huntress rolü için ise Fargo'dan tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead, The Leftovers dizisinden Margaret Qualley ve How I Met Your Mother ile Black Mirror'dan bildiğimiz Cristin Milioti adaylar arasında. Filmde yer alması kesinleşen Gotham Şehri dedektiflerinden Renee Montoya için ise iki aday ön plana çıkıyor. Roberta Colindrez ve Justina Machado bu rol için test edilen adaylar.

DC Sinematik Evreni, büyük hayal kırıklıklarına bir yenisini daha mı ekleyecek yoksa Suicide Squad'ın devam filmi gibi olacak olan Birds of Prey başarıya ulaşacak mı bilmiyorum, fakat filme dair umutlar ve beklentiler pek yüksek değil. Filmin şu ana kadarki en heyecan verici kısmı ise Harley Quinn rolünde yeniden Margot Robbie'yi görebilecek olmamız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum