Birds of Prey'in Yeni Fotoğraflarında Harley Quinn ve Renee Montoya Bir Arada

Harley Quinn ve kuşları

DC'nin film takviminin en merak uyandıran yapımlarından birisi olan Birds of Prey'den yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. İlk kez Mayıs 2016 yılında duyurulan Birds of Prey filmiyle birlikte Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn karakterini de yeniden izleyeceğiz.

Harley Quinn dışında Renee Montoya, Black Mask ve Huntress gibi karakterleri de barındıracak olan filmde yer alan karakterler kimdir diye merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz. Filmden yeni gelen set fotoğraflarında Renee Montoya ve Harley Quinn'i görüyoruz. Hatta bir sahnede ikisi de aynı karede yer alıyor. Harley'in kostümü yine biraz "sıradışı" olmuş. Özellikle ayakkabılarının biri touklu biri düz taban olması iyice tuhaf bir hal yaratmış. Belki de bu sahnede Harley bir yerden kaçıyor ve yolu Dedektif Montoya ile kesişiyor. Renee ise bildiğimiz polis/dedektif halinde.

Yönetmenliğini Cathy Yan'ın yaptığı ve kadrosunda Margot Robbie'nin yanı sıra Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez ve Jurnee Smollett-Bell gibi isimleri barındıran Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filmi 7 Şubat 2020'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum