Birinci Şahıs Korku Oyunu Silver Chains, Ağustos'ta Çıkıyor

Fragmanı da fena görünmüyor

Indie oyun geliştiricisi Cracked Heads'in birinci şahıs korku oyunu Silver Chain'sin çıkış tarihi belli oldu. Bizleri 20. yüzyıla, hayaletli bir İngiliz malikanesine götürecek olan oyun PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için 9 Ağustos'da çıkacak.

Özellikle hikayeye ve keşfe odaklanmış olan Silver Chains'te Peter isminde bir adamı yöneteceğiz. Geçirdiği gizemli bir kazanın ardından kendisini gizemli ve terk edilmiş bir malikanede bulan Peter eşyalarını toplamaya çalışırken malikanede yalnız olmadığını anlayacak. Yavaş yavaş bu tuhaf yapının sırlarını ortaya çıkaracağız ve bulduğumuz ipuçları malikaneyle aramızda tahminimizden de fazla bağ olduğunu ortaya çıkaracak.

Aslında konu klişe, kaza sonrası hiçbir şey hatırlamama, malikane gezme gibi şeyleri diğer oyunlarda da çok gördük. Hikaye ve keşfe odaklı deyince de benim aklıma Layers of Fear 2 gibi yürüme simülasyonundan hallice oyunlar geliyor ama oynamadan kesin bir şey söylemek güç.


Zaten oyunun esin kaynakları olan oyunlar arasında Layers of Fear 1 ve 2, Resident Evil serisi, Outlast serisi gibi isimler var.

Aşağıda Silver Chains'in dün yayınlanan Madness isimli fragmanını seyredebilirsiniz:

YORUMLAR
İlhanlı
25 Haziran 2019 14:35

Klasik amerikan korku filmlerinde kopya gibi duruyor. Güzel yaparsa bu kopya işini iyi bir sonuç doğurabilir

Parolamı Unuttum