Black Adam Filminin Yapımcısı Filmden İlk Detayları Paylaştı

Çağımızın hastalığı, anti-kahramanlık

DC-Warner Bros. ortaklığı beyaz perdede Marvel Sinematik Evreni'nin oldukça gerisinde kalmış durumda. Hatta DC'nin iki büyük karakteri Batman ve Superman bile bu durumu kurtarmaya yetmiyor. Hal böyle olunca ortaklık başka bir yol izlemeye karar verdi ve ellerindeki diğer karakterlere solo filmler yapmaya başladılar. Aquaman'in gişedeki başarısı Shazam! ile devam etmese de DC-WB ortaklığı bu politikaya devam edecek gibi gözüküyor.

Wonder Woman'ın ikinci solo filmi yolda geliyor. James Gunn ile birlikte yeni bir Suicide Squad filmi de izleyeceğiz. DC'nin bir başka yeni filmi ise başrolünde Dwayne "The Rock" Johnson'ın yer alacağı Black Adam filmi olacak. Shazam'ın çizgi romanlardaki ikonik kötü adamı olan Black Adam'a başka bir gözle bakacağız. Bunu ben söylemiyorum, filmin yapımcı kadrosunda yer alan Hiram Garcia'nın açıklamaları bu şekilde.


Hazırlıkları süren Black Adam filmiyle ilgili Comic Book'a konuşan Hiram Garcia, "Uzun bir yolculuğa çıkan bir karakter ile tanışacaksınız. Black Adam bir kötü adam olarak yaratıldı. Sonrasında hayranların sevgisi ve harika yazarlar sayesinde bir anti-kahramana evrildi. Bu anti-kahraman bizim her zaman sevdiğimiz bir karakter oldu. Fakat şunu anlamalıyız, Black Adam'a çok farklı açılardan bakıldı ama işin özünde kendisi ahlaki değerlere sahip bir adam. Bu değerler biraz kaymış olsa da varlar. O yaptığı her şeyi ailesi için yapmış bir insan ama kendisiyle karşılaştığınız zaman size cehennemi yaşatmaktan kaçınacak bir karakter de değil." şeklinde konuştu. 

Büyük bir çizgi roman hayranı olduğunu da belirten Hiram Garcia, Black Adam karakterinin film için oldukça fazla kaynağa sahip olduğunu söyledi. "Bu tarz şeyler bizim onun hakkında sevdiğimiz şeyler. Çünkü Black Adam karmaşık bir karakter. Onun tek derdi adalet değil. Ayrıca o sadece basit bir kötü adam değil, o karmaşık bir insan. Black Adam'ın başına çok fazla şey geldi ve tüm bunlar onun davranışlarına yansıdı. Göreceksiniz ki Black Adam kendisini bulacak. Fakat ne şekilde bulacağını sizin keşfetmeniz gerekiyor." diyerek yeni filmde Black Adam'ın karakter gelişimini de izleyeceğimizin sinyallerini verdi. 

Senaryonun ortaya çıkışında çizgi romanların çok büyük etkisi olduğunu da açıklayan yapımcı, "Eskiden onun tüm çizgi romanlarına sahiptim. Hepsini okudum ve şunu söyleyebilirim ki oldukça mutluyum. Hikayenin ortaya çıkış sürecinden çok mutluyum. Yazarlarımız ile birlikte sıkı bir çalışma gerçekleştirdik ve bence bu durumdan hayranlar oldukça mutlu olacak. Harika bir senaryoya sahibiz. Muhteşem bir yönetmen bizimle birlikte. Artık bazı yerleri cilalama kısmındayız. Şunu söyleyebilirim ki hepimiz ortaya çıkan senaryo karşısında büyülendik. Stüdyo ve ortaklar da ortaya çıkan işten oldukça mutlu." dedi.

Black Adam filmi için henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmış değil. Ancak filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın yapacağını biliyoruz. The Rock'ın yanın sıra Rana Khalil de filmin kadrosuna katıldı. Filmin senaryosunu ise Adam Sztykiel tarafından yazıldı. Bakalım genellikle kötü adam olarak bildiğimiz Black Adam'ın anti-kahramanlığa uzanan yolculuğu nasıl olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum