Black Desert Online'ın Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

Sonbaharda MMORPG'ye doyacağız!

 Pearl Abyss'in geliştirdiği ve dünya çapında oldukça büyük sükse yaratan Black Desert Online'ın sonunda Türkiye'ye de geleceğinieylül ayının başlarında sizlere duyurmuştuk sevgili Oyungezerler.

Ülkemizde oyunun daha kapalı betası bile başlamadığı halde büyük bir ilgi var ve MMORPGseverlerin heyecanla beklediği Black Desert Online'ın kapalı beta tarihleri de kısa bir süre önce açıklandı. Kapalı beta çekilişine katılmak için oyunu 8 Kasım'dan önce satın almanız gerekiyor. Oyunu bu tarihten önce ön sipariş ile temin ederseniz özel unvan, özel aksesuarlar ve daha pek çok ayrıcalığa hak kazanıyorsunuz.

Black Desert Online - 10 Soruda Bilmeniz Gereken Her Şey!

Oyunu önden sipariş edenlerin direkt olarak katılabileceği Black Desert Online'ın kapalı betası 8 Kasım'da başlayacak. Oyunu satın almayanlarsa, 11 Ekim'de başlayacak çekilişle kapalı betaya kazanma şansı elde edebilecek.

Oyunu diğer tüm MMORPG'lerden ayrı kılan sayısız detaylı karakter oluşturma ekranını da önden deneme şansınız bulunuyor. Karakter Oluşturma Ekranı Deneme Sürümü'nün ne zaman ve nereden indirileceği henüz belli değil ancak Black Desert Online Türkiye'nin resmi sayfasını takibe alarak yenilikleri takip edebilirsiniz. Tabii biz de yeni duyuruları kovalıyor olacağız merak etmeyin Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum