Black Ops 4 Satışları Rekora Koşuyor

Call of Duty efsanesi geri döndü

Yeni Call of Duty oyununun senaryo modunun olmayacağını duyduğumda ben de herkes gibi çok şaşırmıştım. Fakat Activision ve Treyarch'ın aldığı bu cesur karar, Call of Duty serisinin son dönemlerdeki makus talihini yenmeyi başardı.

"Battle Royale" çılgınlığına katılan Black Ops, Activision'ın beklentilerinin bile üstüne çıktı. Sektörün önemli analiz şirketlerinden NDP Group'un verilerine göre Black Ops 4, ilk satış gününde WW2'nin satış rakamlarını neredeyse ikiye katladı. Başarısı bununla sınırlı kalmayan yapım; yılın ve ayın en çok satış yapan oyunu olurken, tüm zamanların en çok satan oyunları listesine de girmeyi başardı.

NDP'den gelen açıklama şu şekilde: "Call of Duty: Black Ops 4, NDP Group'un 1995 yılından beri takip ettiği satış analiz rakamları arasında 8. sıraya yerleşti. Anında yılın en çok satan oyunu olmayı başaran Black Ops 4, son 12 aylık periyodun da en çok satan 2. oyunu."

Bu arada Activision'ın Battle.net üzerinden yaptığı satış rakamlarını kamuoyu ile paylaşmadığını belirtelim. Yani elimizdeki rakamların daha da arttığını görebiliriz.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum