Black Panther 2, MCU'nun Atlantis'e Açılan Kapısı Olabilir

Wakanda-Atlantis Savaşı

Marvel Sinematik Evreni yeni döneminde bizleri çok farklı yerlere götürecek. Doctor Strange önderliğinde ardına kadar açılan çoklu evren kapıları Loki, Wanda, Spider-Man gibi karakterleri etkileyecek. İşin Wakanda kısmında ise bu sefer denizler altında bir yolculuğa çıkacağız gibi gözüküyor. Production Weekly'de yayınlanan Wakanda/Atlantis yazısı yeni bir yolculuğun ilk habercisi.

Black Panther'ı canlandıran Chadwick Boseman'ın acı kaybınının ardından rolü başkasına vermeyecek olan MCU, ikinci filmde Wakanda üzerine yoğunlaşacak. Wakanda Forver'ın yayınlanan hikaye ve Atlantis detayları ise şu şekilde;

"Wakanda ve Atlantis gelişmiş teknolojileri ve yüksek askeri yetenekleriyle kendilerini dünyanın geri kalanından ayrı tutan medeniyetler. Kendi güvenceleri ve bir bakıma korkularından kaçmak için bu yolu izlediler. Wakanda kendi teknolojilerinin kötüye kullanılmasından korkuyordu. Atlantis ise yüzey gezginlerinin gelip kendi mitik şehirlerini yozlaştırmasından korkuyordu. Ancak günün sonunda korkularından çok daha fazlası meydana geldi ve bu iki gizli ülkenin birbiriyle çarpışması korkunç bir şekilde tarihi değiştirdi. Wakanda dünya üzerinde Vibranyum'a erişebilen tek ülke oldu. Ancak söylentilere göre Vibranyum'un gücü dünya üzerinde yayılmaya başladı ve Namor'un insan babası bu nadir elementi aramak için Antarktika'ya gitti." 

Bu açıklama özellikle sıkı Marvel takipçileri için oldukça heyecan verici. Çünkü Namor adı resmen karşımıza çıkmış oldu. Wakanda ve Atlantis'in bahsedilen büyük savaşı da tarihin tekerrürden ibaret olduğunu anımsatıyor. Wakanda Forever ile birlikte Atlantis ve Namor MCU'ya giriş yapabilir. Namor'un evrene girmesi de Fantastik Dörtlü için bambaşka anlamlar ifade ediyor. MCU cidden yeni dönemde ilk üç aşamadan çok daha fazlasını yapabilir.

Daha önce gelen haberlerde Marvel Sinematik Evreni'nin Namor rolü için Tenoch Huetra ile görüştüğü belirtiliyordu. Wakanda Forver'da Namor rolünde tam olarak kimi izleyeceğimizi bilmiyoruz ama Namor'un yanı sıra Namora ve Attuma gibi başka Atlantislileri de filmde görmemiz oldukça olası. Ryan Coogler'ın yönetmenliğini yapacağı ikinci Black Panther filmi 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum