Black Widow'un Çekimlerine Haziran Ayında Başlanacak

Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan

Marvel Sinematik Evreni, ekip filmlerinin yanı sıra solo süper kahraman filmleriyle de karşımıza çıkmayı çok seviyor. Şu an için tüm beklentiler Avengers: Endgame'de olsa da MCU'nun gelecek takvimi oldukça dolu. Uzun yıllardır Black Widow karakterini canlandıran Scarlett Johansson da sonunda kendi solo filmine kavuşuyor.

Daha önce film kadrosunaDavid Harbour ve Florence Pugh'ın dahil edildiği haberlerini öğrenmiştik. İlk gelen haberler filmin çekimlerinin Şubat ayında başlayacağı yönündeydi ama işler istenildiği gibi gitmedi. Ufak bir aksamanın ardından filmin çekimlerine Haziran ayında başlanacağı bilgisi geldi. Filmin yeni oyuncusu David Harbour, Black Widow filmiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bence çekimler Haziran ayında başlar, henüz kadroyu tamamladıklarını sanmıyorum fakat harika bir karakter üzerinde çalışıyoruz. Film hakkında oldukça heyecanlıyım. Scarlett ve Florence Pugh'da bizimle ayrıca Rachel Weisz hakkında konuştuklarını da duydum. Gerçekten çok iyi aktrislerle çalışıyoruz." diyerek filmin çekimlerine Haziran ayı içerisinde başlanacağını ve olası bir Rachel Weisz takviyesinin sinyallerini verdi.

Yönetmenliğini Cate Shortland'in yapacağı ve Jac Schaeffer ile Ned Benson tarafından yazılacak olan Black Widow filminin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum