Black Widow'un Comic-Con Fragmanının Bir Kısmı Sızdırıldı

Ses var, görüntü yok

San Diego Comic-Con'da Marvel Stüdyoları gövde gösterisi yapmıştı. Dördüncü aşama filmlerinin yanı sıra Disney+ dizileri de artık resmi bir şekilde gün yüzüne çıkmıştı. SDCC'de açıklığa kavuşturulan filmlerden bir tanesi de Black Widow filmiydi, filmin baş kötüsünün Taskmaster olduğunu da öğrenmiştik. Görünüşe göre Comic-Con sırasında çok daha fazla şey açığa çıkmış.

Orijinal Avengers ekibinden Black Widow ve Hawkeye dışında tüm karakterlerin solo filmleri var. Black Widow filmi 2020 yılında geliyor, Hawkeye içinde bir Disney+ dizisi yolda. Black Widow filminden ilk fragman SDCC'de gösterildi, tabii biz bunu göremedik. Ancak fragmanın bir kısmı internete sızdırıldı. Tabii görüntü ve ses oldukça kötü. Sızdırılan görüntülere buradan ulaşabilirsiniz ama bu tweet her an silinebilir. 


Sızdırılan görüntülerin içeriği şu şekilde, "Video, Black Widow'un Avengers: Endgame sırasındaki arşiv görüntüleriyle başlıyor ve Natasha'nın film sırasında yaptığı o meşhur konuşmayı duyuyoruz. 'Ben hiçbir şeyim olmamasına alışmıştım. Sonrasında bu işe sahip oldum, bu aileye... Bunlar sayesinde artık daha iyiyim, fakat ben de hatalar yaptım ve geri dönemem' Sonrasında devreye Tony Stark giriyor ve şöyle diyor 'Çifte ajanlık işi zor olsa gerek?' 'Senin için geliyorlar' " videonun bundan sonraki kısmında Marvel Stüdyoları logosu karşımıza çıkıyor ve bir şehrin uzaktan görüntüsünü görüyoruz. Bu şehir Budapeşte. 

Budapeşte yazısının ardından tanımadığımız bir kadın 'Senin dışarıda bir yerde olduğunu biliyorum' diyor ve Natasha'nın ağzından 'Benim dışarıda olduğumu bildiğini, biliyorum' cümlesini duyuyoruz. Gerilim müziği başlıyor ve şu repliği duyuyoruz "Artık yetişkinler gibi mi konuşacağız?" Bundan sonraki diyaloglar biraz daha kaotik ve sanırım Rusça. Bu diyalogların ardından bir kavga sahnesinin seslerini duyuyoruz bu sırada Natasha birisine "sakin ol" diyor. Burada bir kavga sahnesinin olduğu belli. Kavga sona erdiği zaman Natasha'dan bir cümle daha duyuyoruz, "Seni görmek de güzel, kardeşim." 

Artık işin içine Yelena da girmiş durumda. Video çok net olmadığı için konuşmalar sayesinde bunları çıkartabiliyoruz. Natasha, belli ki kardeşine dönüp "Yelena, Budapeşte'ye gelmek zorundaydın değil mi?!" diyor. Burada bir önceki kavganın Florence Pugh'ın canlandıracağı Yelena Bolova ile Natasha arasında geçtiğini anlıyoruz. Sonrasında sahne yine kaotik bir hal alıyor ve Scarlett Johansson'un sesini duyuyoruz. 

"Benim çok özel yeteneklerim var fakat defterimde bir kırmızı var, bunu silmek istiyorum." Natasha'dan bu cümleyi duyduktan sonra bir kavga sahnesi daha karşımıza geliyor ve logoyu görüyoruz. Fragmanı izleyen kalabalığın tepkisine bakacak olursak fragmanın bu noktasında Taskmaster işin içine giriyor. 

Comic-Con sırasında yayınlanan bu fragman muhtemelen biraz daha düzenlenip, birkaç yeni sahneyle birlikte Aralık ayına doğru resmi fragman olarak karşımıza çıkacak. Belki ilerleyen günlerde yine SDCC sırasında yayınlanan fragmanın daha net çekimi olan bir "sızdırılmış fragman" da görebiliriz. Şimdilik filmle ilgili elimizde olan şeyler bunlar. Black Widow filmi 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek. 


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum