Blasphemous'a Ücretsiz DLC Geliyor

Daha zorlu bir oyun bizi bekliyor

Son zamanların bence en iyi 2D soulslike oyunlarından biri olan Blasphemous, ücretsiz bir DLC'ye kavuşuyor. The Stir of Dawn ismindeki bu güncelleme 4 Ağustos'ta yayınlanacak ve bunun oldukça dolu bir içerik paketi olduğunu söylemek de mümkün.

Stir of Dawn öncelikle oyuna New Game+ modu ekleyecek ki bu benim gibi oyunu 3-4 kez bitirmiş olanlar için güzel bir haber. Yeni bosslar, düşmanlar, yeni bölgeler, karşı saldırı gibi yeni savaş mekanikleri de eklenecekler arasında.

Yeni Three Penitence sistemi ile oyunun zorluğunu etkileyecek seçimler de yapabileceğiz. Örneğin Penitence of True Guilt oyundan iyileşme özelliğini kaldırıyormuş, bu 'gerçek günahkarlar' için düşünülmüş olsa gerek. Penitence of the Unwavering Faith ile sınırsız mana sahibi olacağız ama buna karşılık silahla saldırılarımız güçsüzleşecek.

Benim bu yeni güncellemede en çok merak ettiğim şeylerden biri de yeni bölgeler veya bosslarda çalacak olan yeni müzikler. Oyunun Carlos Viola tarafından yazılan müzikleri muhteşemdi, hala daha çalışırken arkaplanda Spotify'dan açıp dinlerim. Umarım DLC'de de yine aynı kalitede yeni müzikler olur.

DLC PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 4 Ağustos'ta yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum