Blizzard Bedava StarCraft II Dağıtıyor

Durun hemen heyecana kapılmayın!

Yaklaşık iki gündür Battle.net kullanıcıları hesaplarında durup dururken StarCraft II: Wings of Liberty oyununun aktif olduğunu çeşitli sosyal medya sitelerinde paylaşıyor.

İlk başlarda Blizzard oyunlarına yeni olanların bir yanlış anlaması olarak kabul edildi bu haber. Bildiğiniz gibi StarCraft II'nin Arcade modu bütün oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Fakat daha sonra paylaşılan görseller ile gerçekten bedava StarCraft II: Wings of Liberty'nin hediye edildiği ortaya çıktı. Blizzard tarafından ise henüz resmi bir açıklama açıklama yok. Blizzard'ın nasıl bir algoritma ile StarCraft II hediye ettiğini de çözemedi oyuncular. Görünüşe göre rastgele bir şekilde oyun dağıtılıyor. Tek yapmanız gereken Battle.net'e girip oyunun size hediye edilip edilmediğine bakmak. Ve belki de dua etmek, orası size kalmış. 

Blizzard'dan resmi bir açıklama geldiğinde haberimizi güncelleyip sizlere nasıl beleşe StarCraft II kapabileceğinizi mutlaka açıklayacağız. Son 10 yılın tartışmasız en iyi Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu (RTS) olan StarCraft II'yi kaçırmanızı istemeyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum