Blizzard, Diablo Immortal'a İki Haftada Bir Yeni İçerik Eklemek İstiyor

Sebep tamamen duygusal

Blizzard, Diablo Immortal için içerik yayımlama stratejisini detaylandırdı ve her iki haftada bir oyuna içerik güncellemesi yapmayı planladıklarını açıkladı.

Bu güncellemeler iki tür olacak: "Mini güncellemeler" Battle Pass sezonu, oyun içi etkinlik ve özellik geliştirmeleri şeklindeyken "büyük güncellemeler" yeni oynanış özellikleri, yeni hikaye kısımları gibi daha kapsamlı içerikler sunacak.

"Bahsi geçen bu içerikleri Mini veya Büyük içerik güncellemesine özel olarak düşünmemek lazım, bazen bu içerikleri oyuncularımıza layık kalite seviyesine ulaştığı anda da yayımlayabiliriz" diyor Blizzard.

Diablo Immortal’ın Sezon 3 güncellemesi ve Aspect of Justice adını taşıyan yeni Battle Pass'i yarın yayımlanacak. Yine ücretsiz Battle Pass'e ek olarak paralı Empowered Battle Pass ve Collector’s Empowered Battle Pass seçenekleri de sunulacak.

Empowered Battle Pass ile Aspect of Justice silah kozmetiği ve Aspect of Justice zırh kozmetiği gelirken, Collector's versiyonunda bunlara ek olarak Aspect of Justice Avatar çerçevesi, Portal kozmetiği ve on ranklık boost da bulunacak.

Üçüncü sezon Battle Pass'i 1 Eylül'e kadar devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum