Blizzard Gamescom'da Overwatch İçin Yeni Harita ve Kısa Animasyon Filmi Tanıtacak

Blizzard Gamescom'da yeni sürprizlerini tanıtacak.

Gamescom'a bilendik bekliyoruz aynı bizim gibi Blizzard da Avrupa'nın en önemli oyun etkinliğine hazırlandı gibi görünüyor. Aşağıda hangi oyunlar hakkında ne gibi açıklamalar yapacaklarını yazacağım ama şu an asıl haberimiz Overwatch cephesinden geliyor.

İlk güzel haber yeni bir "Animated Short" sunacak olmaları çünkü uzun süreden beri kısa animayon filmi servis edilmemişti. Hangi kahraman hakkında olacağına dair henüz herhangi bir ipucu yok ama ben parmaklarımı Tracer için çaprazlıyorum. Jeff Kaplan' yakın geçmişte "Animated Short"ların ikinci sezona gireceğini açıklamıştı. Bu demek oluyor ki Gamescom'dan sonra belirli aralıklarla animasyon filmleri görmeye devam edeceğiz. Lütfen artık dizisini çekin şunun!

İkinci güzel haber ise Gamescom'da yeni Overwatch haritasını tanıtacak olmaları. Henüz resmi bir açıklama yok ama "dataminer"ların oyun dosyalarından çıkarttıkları bilgilere göre haritanın ismi "Junkertown" olacak. Winston'un yapay zekası Athene'nin "Welcome to the Junkertown" demesi sızıntının kaynağı. Eğer gelecek harita gerçekten Junkertown ise Junkrat ve Roadhog'un memleketini ziyaret edeceğiz! Hep neye benzediğini merak etmişimdir.

Gamescom'da Blizzard'ın diğer oyunlar hakkında yapacağı sunumlar ise şöyle;

Hearthstone

Yeni Fireside Gathering içerikleri sunulacak. Bunlardan birisi Lich King'e grup kurup saldırabileceğimiz "raid" olacak.

World of Warcraft

23 Ağustos yani çarşamba günü yeni gelecek 7.3 yaması detayları anlatılacak.

Heroes of the Storm

21 Ağustos yani pazartesi günü yeni gelecek kahraman açıklanacak.

StarCraft 2

Gene 21 Ağustos'ta yeni co-op kumandanı tanıtılacak.

Bunların dışında başka bir sürpriz yaşanır mı? Sanmıyorum, şu anki içeriğin geçen seneki Gamescom sunumundan herhangi bir farkı yok.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum