Blizzard Harıl Harıl Yeni Bir Diablo Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Ama oyunu yakın bir zamanda oynamayı beklemeyin derim.

Düzenleme ve güncelleme (03.10.2017): Diablo Ekibinin açıklamasını yanlış anlamış olabileceğimi fark ettim sevgili Oyungezerler. Yorumlarda "Alper Mete Nacar" isimli okurumuzun da belirttiği gibi bu yeni bir Diablo oyunu değil de Diablo III'e yeni bir içerik için denilmiş de olabilir. Açıklamada sadece Diablo ibaresi kullanıldığı için ben bir heyecanla yanlış yorumladım muhtemelen. Karmaşa için özür dilerim. Aşağıda bahsi geçen konsept çalışmaları da yine mevcut Diablo oyununa ek içerik için konuşuldu muhtemelen. 

Blizzard'tan sevenlerini hem mutlu edecek, hem de üzecek iki haber geldi ve bu iki haber de aynı oyundan. Oyun devinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği oyun festivali BlizzCon'da yeni bir Diablo oyununa ait herhangi bir duyuru yapılmayacağını öğrendik.

 Bununla birlikte Diablo'nun geliştirici ekibi tarafından yapılan açıklamada ekibin yeni bir Diablo oyunu için hazırlıklara başladığı ve hatta konsept çalışmalarının yavaş yavaş ortaya çıktığı belirtildi. Blizzard'ın bu BlizzCon'ı Diablo'suz geçmesi üzücü olsa da serinin komple kenara kaldırılmadığını ve üzerinde çalışmaların devam ettiğini bilmek mutlu etti. Tabii Diablo III'ün ana ekibinden Jay Wilson, Josh Mosqueira ve Leonard Boyarsky'nin Blizzard'tan ayrıldığını düşünürsek bu yeni proje yeni isimlere ait olacak gibi gözüküyor.

Obsidian AAA Kalitesinde Bir RYO Üzerinde Çalışıyor

Blizzard'ın Battle.net forumlarında paylaştığı yazıda "Sizlere önceden haber vermek istedik. Bu yıl BlizzCon'da Diablo ile ilgili herhangi bir duyuru yapmayacağız. Gelecekte bir duyurumuz olacak, ancak o gün bugün değil." ifadeleri paylaşıldı. Umarız bu duyuru için çok fazla beklemek zorunda kalmayız. 2017'de bir duyuru beklemek hayal gibi ne yazık ki.

Yani BlizzCon 2017'de yeni bir Diablo namına hiçbir şey olmayacak ne yazık ki. Bununla birlikte oyun etkinliğinde Diablo III temalı yarışmalar ve şovlar olacağı duyuruldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum