Blizzard Overwatch 2 Betasının En Popüler Karakterlerini Açıkladı

İlk PvP betasının ardından

Overwatch 2'nin ilk PvP betası 17 Mayıs'ta sona ermişti. Blizzard topladığı verileri derleyip bir blog mesajı yayınladı ve kahramanların kullanılma sıklıklarını, ne sıklıkla kazandıklarını, yapılan buff ve nerflerin ne derecede etkili olduğuna dair istatistik bilgiler paylaştı.

Overwatch 2'ye yeni katılan bir kahraman var bildiğiniz gib: Sojourn. Blizzard'ın verilerine göre özellikle de betanın başlangıcında %80 oranla seçilen bir kahraman olmuş kendisi. Betanın ilerleyen zamanlarında ise kullanım sıklığının hızla düştüğü görülüyor.

İlk oyunda da var olan ve elden geçirilen karakterler arasında ise başı Orisa çekiyor. Onu Doomfist, Bastion ve Sombra takip etmiş.

Blog mesajında özellikle de kahramanların kazanma sıklıklarına dair çok detaylı bilgiler var. Hangi kahramanların bufflandığını, hangilerinin nerflendiğini, kazanma sıklıklarının maç koşullarına bağlı olarak nasıl dengelenilmeye çalışıldığını çeşitli grafikler eşliğinde anlatmışlar. Bu da betalarda toplanılan bu tür verilerin nasıl kullanıldığına ve ne işe yaradığına dair güzel bir örnek olmuş.

16 Haziran'da oyuna dair yeni bilgiler paylaşılacak ve bir sonraki PvP betasına nasıl katılınabileceğini de öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum