Blizzard Overwatch'ın Kısıtlı Süreli Loot Kutularını Savundu

E bazı şeyler de özel olsun değil mi?

Overwatch'a yaz oyunları güncellemesi ile dahil olan özel kutulardan çıkan eşyaların krediler ile alınamaması, bazı oyuncuları rahatsız etti. Blizzard ise özel içeriğin sadece şanslı kişilerde olması gerektiğini savundu.

Geçtiğimiz gün Overwatch'a eklenen yaz oyunları etkinliği, beraberinde getirdiği "özel loot kutuları" ile birçok kişiyi mutlu ederken, bazı oyuncuları da üzdü. 22 Ağustos'a kadar sürecek bu etkinlik çerçevesinde, şansa bağlı olarak oyuncular özel kutular ve bu özel kutulardan da özel kozmetik ürünler (kostüm, sprey, duruş vs.) kazanabiliyor. Yeni kutular parayla satılsa da, kutulardan çıkan özel eşyalar, diğerleri gibi krediyle alınamıyor. Dolayısı ile bu sefer parayı veren düdüğü çalamıyor...

Her ne kadar buna tepkili olan oyuncular olsa da, Blizzard bu konuda geri adım atacak gibi gözükmüyor. Oyun yönetmeni Jeff Kaplan, forumlarda bu kutuların özel olmasını ve parayla satılmamasını şu şekilde savundu:

" Bazen her şeyi herkese vermek istiyoruz. Örneğin birkaç hafta önce herkese yeni bir kahraman verdik (Ana). Ana kostümler, duruşlar, spreyler ve birçok içerikle birlikte geldi ve bunlar krediler ile satın alınabiliyor. Ayrıca Lucioball gibi herkese sunabileceğimiz yeni haritalar ve yeni içerikler de eklemek istiyoruz.

Fakat bazen, bazı şeylerin özel ve nadir olmasını istiyoruz."

Eh Blizzard'ın konuya yaklaşımı gayet makul gözüküyor. Bazı kişilerin koleksiyon yapmak istediğini ve "her şeye" sahip olmasını istediğini anlıyorum ama, koleksiyonun önemi de "nadir" şeylere sahip olmak değil midir?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum