Blizzard Yakında Hearthstone ve World of Warcraft'ın Yeni Genişlemelerini Duyuracak

Sırada bir de mobil Warcraft oyunu var

Blizzard önümüzdeki gün ve haftalarda Hearthstone ve Warcraft ile ilgili yeni duyurular yapmayı planlıyor.

Öncelikle bu yıl içerisinde Hearthstone için üç genişleme paketi yayınlanacak ve bunlardan ilki 15 Mart'ta açıklanacak. Bu yeni genişleme paketinin ardından Hearthstone'un 2022 planları da detaylandırılacak, bunlar arasında core set değişiklikleri de bulunuyor.

Bu arada Hearthstone'un oyun yönetmeni Ben Lee her ne kadar bu yıl yapılacak değişikliklerin heyecan verici olduğunu ve yepyeni kart türlerinin bizi beklediğini söylemiş olsa da kendisi Hearthstone takımından ayrılıyor. Blizzard içinde farklı, henüz duyurulmamış bir projeye başlayacak Ben Lee.

World of Warcraft'ın Shadowlands genişleme paketi artık sona geldi ve son büyük yama yayınlandı. Şimdi sırada neyin olduğunu ise 19 Nisan günü öğreneceğiz ve o gün World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi duyurulacak. Blizzard'ın World of Warcraft'taki kan kaybını durdurabilmek için bu sefer farklı bir şeyler yapmak zorunda olduğu belli, hikayeyi de buradan nereye götürebilecekleri merak konusu.

Mayıs ayında ise Blizzard, daha önceden duymuş olduğumuz Warcraft mobil oyununu detaylandıracak. Şu anda bunun nasıl bir oyun olduğuna dair kimsenin bir fikri yok, orijinal Warcraft gerçek zamanlı stratejilerinin mobile uyarlanmış versiyonu da olabilir, içerisinde Warcraft'tan karakterler bulunan bir match-3 oyunu da. Bu konuda tek bildiğimiz şey Blizzard'ın "mobil için tasarlanan ilk Warcraft Evreni oyunu" olduğunu söylemiş olması.

Blizzard uzun süredir oyuncuları heyecanlandırmaktan uzak işler yapıyor, bakalım bu yıl bunu değiştirebilecek adımlar atabilecekler mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum