Blizzard'da Beşinci Yılını Dolduran Kılıcını Kapıyor

Hayır ya ne alakası var, hiç de kıskanmıyorum!

Valla bundan önce çalıştığım yerde beşinci yılımı doldurduğumda üzerine adım kazınmış bir dolma kalem (benden bir önceki sene beşi dolduranlar iPhone almıştı...), onuncu yılımda ise Samsung Galaxy S5 vermişlerdi. Tuğla ağırlığındaki plaketleri hiç saymıyorum. Eğer Blizzard'da çalışıyorsanız durum biraz daha farklı ve marjinal görünüyor.

Muhtemelen oyun sektöründe çalışan herkesin hayalidir bir şekilde Blizzard'da görev almak, ter dökmek ve kariyer yapmak. Eğer firmaya girebilecek kadar şanslı ve yıllarca çalışabilecek kadar azimli iseniz Blizzard sizi müthiş bir hediye ile ödüllendiriyor; üzerinde adınızın yazılı olduğu çok şık bir kılıç. Beşinci yılını tamamlayan herkes Michael Morhaime'nin kutmasaması ile bu çelik kılıca sahip oluyor ve hediyeler bununla bitmiyor. İşin muazzam tarafı ise: HERKESE FARKLI KILIÇ DÖVÜLMESİ!

İkinci yılını dolduranlara bir bira kupası. Onuncu yılını bitirenlere kalkan. Onbeşinci yılını devirenlere platin bir yüzük (ki platin artık kolay kolay üretilmez ve altından değerlidir). Ve nihayetinde yirmi yıldır firmada yardıra yardıra çalışan bir emektarsanız bir miğfer ediniyorsunuz (şaka değil). Hediyelerin neye benzediğini görmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz ama kendinizi devasa boyutlarda kıskanmaya hazırlayın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum