Blizzard'ın Patronu Oyuncuları Suçladı: 'Sabırsızsınız'

Ben üstüme alınmadım, alınan düşünsün

Blizzard'ın son yıllarda oyuncular ile arasının pek de iyi olmadığını söylemek yanlış olmaz sanırım. Lakin bunda stüdyonun payı oldukça büyük. Bununla birlikte Blizzard, sorunun bir kısmının da bizde yani oyuncularda olduğuna inanıyor. Evet, bunu biz değil Blizzard'ın patronu Mike Ybarra söylüyor.

The Verge ekibine konuşan Ybarra, oyuncuların her gün yeni içerikler istediğinin altını çizdi. "Oyuncular biraz sabırsız, her gün hatta her saat yeni bir içerik istiyorlar" ifadelerini kullanan yönetici, Blizzard'ın da buna cevap vermeye çalıştığını ifade ediyor. Tabii bu cevaplar, Blizzard'ın belirlediği standartlarda olması gerekiyormuş.

Bu hıza yetişmek için büyük ekiplere sahip olmaları gerektiğini de paylaşan yönetici, bu sebeple içerikleri "doğru monetize etmek" istediklerini de belirtiyor. 

"Herhangi biri Blizzard'a bir dolar bile harcasa, harcadığı bu paranın ardından mutlu olmasını istiyoruz. Bu anlayışı yaptığımız tüm işlere yansıtmak istiyoruz."

Yöneticiye göre Blizzard'ın içerik yayınlama stratejisinde de değişiklik yapması gerekiyor. Hatta stüdyonun şu anda üstünde çalıştığı konulardan biri de buymuş.

YORUMLAR
SKYXEM
8 Kasım 2023 20:56

Neyse bende Overwatch 2 ye yeni içerik çıkarmalarını beklerken aylık çıkardıkları 20 dolarlık skinlerden birini mutlu mutlu alayım(!)

mokanalpa
8 Kasım 2023 14:34

Tamam sabırsızız da sizde çok gevieksiniz bir oyund a10 yılda çıkmaz.

Parolamı Unuttum