Activision Blizzard Oyunları 2024'ten Önce Game Pass'e Gelmeyecek

Phil Spencer duruma açıklık getirdi

Phil Spencer resmi Xbox Podcast'ine konuk oldu ve Activision Blizzard ve Game Pass ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sanırım herkesin en çok merak ettiği konuya da doğrudan cevap veren Phil Spencer, Activision Blizzard oyunlarının Game Pass'e geliş tarihi olarak 2024'ü gösterdi.

"Bethesda satın alımınını tamamladığımızda harika bir an yaşadık, eski kataloglarından oyunlarını Game Pass'e ekleyerek geçmişlerini kutlayabildik. İşin doğrusu Activision Blizzard King'in yasal süreci çok uzun sürdü. Anlaşmanın tamamlanmasından bir hafta öncesine kadar bile büyük bir belirsizlik vardı, bu yüzden Activision ve Blizzard ile eski kataloğa dair oturup da iyi bir çalışma yapamadık.

"Şimdi anlaşma tamamlandığına göre artık çalışmaya başlayabiliriz. Ama önümüzde uzun bir çalışma var. Activision'ın Twitter hesabı 2024 yılından bahsetti. Bence bu isabetli bir tarih. Açıkçası önümüzdeki haftalarda şöyle sürpriz biçimde, kutlama amaçlı oyunlar ekleyebilseydik hoşuma giderdi. Ama böyle bir şey olmayacak. Oraya gelecek yeni oyunları düşündüğümüzde açık olmayı seviyorum. Eğer o oyunları bu yıl abonelik servisine ekleyebilecek olsaydık bunu açıkça söylerdim. Bu konuda bir miktar hayal kırıklığı olacağının farkındayım."

Phil Spencer bu konuda son derece açık. Öyle bizi şaşırtacak biçimde "Activision Blizzard'ın şu oyunu sürpriz biçimde bugün Game Pass'e geliyor!" gibi bir açıklama beklememek lazım, ama zaten şunun şurasında 2.5 ay sonra zaten 2024'e girmiş olacağız. Sabır da bir erdemdir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum