Blizzard'ın Türk Lirası Fiyatlandırmasının Detayları Belli Oldu

Beklentinin altında ama hiç olmamasından iyidir

Activision Blizzard geçen hafta Battle.net'e Türk Lirası desteğinin ekleneceğini ve yeni fiyatların 4 Mayıs sonrasında aktifleşeceğini duyurmuştu. Dönüşümün detayları dün Battle.net uygulamasındaki fiyatların değişmesiyle birlikte belli oldu.

Buna göre Activision Blizzard 1 Euro = 10 Türk Lirası şeklinde bir dönüşüm uygulamış durumda. Euro'nun şu sıralar 15.5 liradan işlem gördüğünü düşünürsek bu da tüm fiyatlarda üçte bir oranında azalma anlamına geliyor. Tabii paramız kuş olmuşken bu dönüşüme çok da sevinmek mümkün değil, ama sonuçta hiç olmamasından daha iyidir değil mi?

Dönüşüm sonrasında örneğin World of Warcraft aboneliklerine bakınca bir aylık aboneliğin 149 TL, üç aylık aboneliğin 399 TL, altı aylık aboneliğin ise 599 TL olduğunu görüyoruz. Yani World of Warcraft abonelikleri toplu alımlarda aylık 100 TL'ye gelmiş olacak.

Battle.net sayfasında görünen yeni fiyatlardan birkaç örnek ise şöyle:

Sizler yeni fiyatlandırmayı nasıl buldunuz, beklediğimize değdi mi sizce?

 

YORUMLAR
Stormwind
6 Mayıs 2022 14:31

İlgili forumlarda hediye şeklinde oyun süresi temin edilebiliyordu. Galiba TL'ye geçildiği için artık hediye(gift) şeklinde gönderimler yapılmayacakmış olan kodlar bunun için geçerli değil elbette.

 

tandoga78393668
6 Mayıs 2022 12:34

Malesef beklentinin çok altında kaldı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam androidde herşey daha ucuzdu. İşin kötüsü onu da kaybettik. Yani bence aleyhimize oldu. İngilizce bilen keşke bir mail atsa mesela Arjantin fiyatlarıyla aynı yapılabilir gibisinden...

Parolamı Unuttum