BlizzCon Online'ı İzlemek Tamamen Ücretsiz Olacak

Bu sefer sanal bilet gerekmeyecek

Her sene Blizzard hayranlarını buluşturan ve stüdyonun oyunlarıyla ilgili yepyeni haberler aldığımız BlizzCon, 15 senelik tarihinde ilk kez tamamen dijital olarak gerçekleşecek. Covid-19 pandemisi yüzünden bu ay yapılması beklenen BlizzCon, Şubat 2021'e ertelenmiş ve ismi de BlizzCon Online olarak değiştirilmişti.

Normalde BlizzCon'un katılım biletleri yaklaşık 200$, panelleri online izlemeyi ve çeşitli oyun içi hediyeler kazanmayı sağlayan sanal biletler ise 50$'a satılıyordu. Bu sene ise BlizzCon Online ile bu da değişecek ve etkinlik baştan sona tamamen ücretsiz olarak izlenebilecek. Böylece çoğu oyuncu da ilk kez bir BlizzCon'u eksiksiz olarak izleyebilme şansına sahip olacak.

Blizzard, Şubat ayında ayrıca 30. yılını da kutluyor olacak; bu da bu seneki BlizzCon Online'ın anlamını biraz daha artırıyor.

Blizzard yine de oyun için hediyeler için bir sanal bilet hazırlar mı, bunu da önümüzdeki günlerde öğreniriz. Kesin olan bir şey varsa o da tüm panelleri ücretsiz olarak izleyebileceğimiz.

Blizzard başkanı J. Allen Brack'ın BlizzCon Online ve Blizzard'ın bu yıl yaptıklarıyla ilgili videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Onun da dediği gibi, "Güvende kalın, maske takın, ellerinizi yıkayın, birbirinize iyi davranın". En Taro Adun.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum