Blizzcon'a Dair Bir Sızıntı Daha Geldi, Diablo 4'ün Çıkış Tarihi Belli Mi?

Yine de şüpheyle yaklaşalım

Blizzcon'a artık yalnızca 2 gün kaldı, merakla beklediğimiz 'Coming Soon' panellerinde nelerin gösterileceğini hep beraber göreceğiz. Ama elbette her yıl olduğu gibi Blizzcon öncesinde iddialar, sızıntılar gırla gidiyor ve bu da onlardan biri. Yalnız bu seferki sızıntıda bahsi geçen öğeler oldukça inandırıcı görünüyor, onu da söylemek lazım.

MMO-Champion forumlarında paylaşılan bu mesaj aslında bir bakıma önceki sızıntıları da doğrular nitelikte ama içerisinde yeni bilgiler de barındırıyor.

Öncelikle World of Warcraft'ın yeni duyurulacak olan genişleme paketinin isminin Shadowlands olacağı tekrar edilmiş ama daha önce yalnızca isim olarak gerçekleşen sızıntıların aksine bu sefer bu paketten ilgi çekici detaylar da paylaşılmış. Hikaye detaylarının yanı sıra level sınırının 70'e indirilecek olması, oyundaki mevcut bölgelerin kademe kademe HD grafik güncellemeleri alacağı ve Shadowlands ile oyuna 4 yeni bölge, 8 zindan ve 1 raid geleceği bu bilgiler arasında.

Ancak asıl olarak Shadowlands'ten bilgiler veren bu mesajda Blizzcon'a dair de aşağıdaki detaylar bulunuyor:

  • Buna göre Diablo 4'ün çıkış tarihinin 2020 sonları olarak duyurulacağı söyleniyor. 2021 yılında ise yeni nesil PlayStation ve Xbox'lar için çıkacakmış oyun.
  • Yeni Hearthstone genişleme paketinde Dragonshrine'lar konu edilecekmiş ve dragonflight'lar arasından seçim yapabilecekmişiz.
  • Overwatch 2'nin yeni bir oyun değil, orijinal oyunun 2.0 versiyonu olduğu söyleniyor. Bu duyuruyla birlikte oyuna PvE modu, yeni kahramanlar ve haritalar eklenecek. Oyunun PvE modunun parayla satılması da düşünülüyor.
  • Açılış seremonisinde Shadowlands'in özelliklerini gösteren bir fragman izleyecekmişiz ve Sylvanas'ın sesini duyacakmışız. Seremonide ayrıca Pet Battle Pokemon GO klonunun duyurulacağı söyleniyor.
    • Coming Soon panellerinden biri Shadowlands'a ait ve burada da genişleme paketinin sinematik fragmanını seyredecekmişiz. Fragmanda Sylvanas'ı Bolvar ile kapışırken göreceğimizi söylüyor iddianın sahibi.

Elbette böyle sızıntılara ciddi biçimde şüpheyle yaklaşmak lazım, ama doğru çıkarlarsa da şaşırmayalım.

 

YORUMLAR
Norrec_
30 Ekim 2019 20:50

şimdi eğer shadowlands kesin ise bolvar ile lich king olayını bende tahmin ettim. bolvar ın duruşu karşısında bir düşman olduğunu belli ediyor. ama şimdi bu nasıl bir leak ise bence çok kötü neden? bu kadar çok her yerde yazılıp çizilmesi, bu kadar baskıyla söylenmesi bilemiyorum yani hiçbir şey gizli kalmıyor, raidlerden önce videolarda oyunların sonları herşey belli oluyor bütün konuşmalar görevler.. hani spoiler diye birşey diyoruz ama uyarılar verilse de bu wow için yapılan veri madeni olayı biraz abartı seviyeye ulaştı. artık hepsi bir yana expansion bile sanki garantiymiş gibi shadowlands bari bu sızmasın .. hani oyunu şimdiden eskittiler valla. biraz gizlilik biraz heyecan olmasın mı? bence çok daha güzel olurdu. valla herhalde blizzard kendisi bile bile veriyor bu leak leri..  diablo zaten kesin ama 2020 sonu filan yine iyi sayılabilir. ben daha ileri olmasından çekiniyorum. starcraft beklerdim ama w3 reforged yüzünden oda olmayacak gibi. neyse bakalım göreceğiz.

Parolamı Unuttum