Bloodborne'daki Kayıp Yaratık Nihayet Bulundu!

Ortaya alevlisinden bir yaratık

Bundan üç yıl önce, 2014 yılındaki PlayStation Experience'te Bloodborne'un yönetmeni Hidetaka Miyazaki henüz daha piyasaya çıkmamış olan Bloodborne'u seyircilere gösteriyordu ve oyunun rasgele yaratılan Chalice Dungeon'larında gezinirken karşısına Flaming Undead Giant isimli yaratık çıkıyordu. Oyun 2015 yılında yayınlandı ama oyuncular Bloodborne'u didik didik etmelerine rağmen bu yaratık ortalarda yoktu. Tabi haliyle video gösteriminin ardından oyunda değişiklik yapıldığı ve bu yaratığın oyundan çıkarıldığı düşünüldü. Kendisi yukarıda resmini gördüğünüz arkadaşın alevlisi işte, cayır cayır yanan versiyonu.

Üzerinden bunca zaman geçtikten sonra bu yaratığın nihayet görüldüğünü duymak acayip bir sürpriz oldu. Reddit'teki Bloodborne odasına gönderilen mesaja göre mesaja göre Chalice Dungeon keşifleri konusunda uzmanlaşmış Tomb Prospectors grubunun bir üyesi olan KolbrotKommander sonunda bu yaratığı görüntülemeyi başarmıştı. Tam bir Yeti hikayesi gibi değil mi sizce de? Oyunda bir yaratık var, ama kimseler görmemiş. Yıllar sonra birisi çıkıp 'Flaming Undead Giant gerçekmiş' diyor. Elde görüntü yakalama imkanları falan olmasa kimse inanmaz, ama neyse ki bu bulgularını kanıtlayabiliyor adamlar. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Chalice Dungeons'ta böyle bazı ender yaratıklar var. Mesela Hole Digger var, sadece Dungeons'ta görülebilen bu yaratık da son derece nadir olarak ortaya çıkıyor ve bu yüzden varlığını kanıtlamak da uzun zaman almış. Bu yeni keşif beraberinde acaba Chalice Dungeon'da hala daha keşfedilmeyi bekleyen yaratıklar var mı sorusunu da beraberinde getiriyor tabi ki.

Oyunda siz de ünlü Flaming Undead Giant'ı görmek isterseniz Chalice Glyph seed olarak "pa6ssc6u" şifresini kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum