Bloodborne'u Artık 60 FPS Oynamak Mümkün

Tabii 'kırık' bir PS4'ünüz varsa

Ünlü mod yapımcısı Lance McDonald, Bloodborne'u PS4'te 60 fps oynamayı sağlayan yamasını yayınladı.

McDonald geçen senenin Ekim ayında yayınladığı videoda yamanın hazır olduğunu, ama yamayı "PlayStation 5 çıktığında ve Sony Bloodborne'un o sistemde herhangi bir şekilde yenilenmiş halde çıkıp çıkmayacağını açığa kavuşturduktan sonra" yayınlayacağını söylemişti. "PlayStation'a duyduğum saygıdan ötürü Bloodborne'u oyunculara 60fps olarak sunma şansına ilk olarak onların sahip olmasını istiyorum" diyordu McDonald.

Ama Sony bu konuda bir adım atmadı, Bloodborne günün birinde PS5 için remaster görür mü, o bile belli değil. McDonald da bunun üzerine artık daha fazla beklemenin bir anlamı olmadığını düşünmüş olacak ki yamasını yayınladı.

McDonald, Patreon'daki mesajında yamanın çalışması için oyunun v1.09'a güncellenmiş olması gerektiğini söylüyor. Yamayı kurduğunuzda oyun 60 fps olarak çalışmaya başlıyor ve opsiyonel olarak da render çözünürlüğü 1280x720'ye düşürülebiliyor. Elbette bu yamayı normal bir PS4'e kurmanız mümkün değil, 'unsigned' tabir edilen kodları PS4'ünüzde çalıştırabilmek için Debug Settings'e girebilmeniz, bunun için de PS4'ünüzün 'kırılabilir' versiyon olması lazım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum