Blue Protocol Oyuncuları, Daha Fazla Performans İçin Soyunuyor!

Aman aman nereye geldik?

Donanım problemleri hepimizin ortak sorunu. Fakat bazı oyunların teknik limitleri, en iyi makineleri bile zorlayabiliyor. Hatırlarsanız orijinal Age of Empires 2 HD içerisinde asker limiti sayısına ulaşıldığında oyun kendi kendine donuyor ve size oyunu oynatmıyordu.

İşte bugün bu teknik limitlere takılan bir oyundan bahsedeceğiz: Blue Protocol. Blue Protocol isimli MMO, geçtiğimiz günlerde interneti sallayan bir tweet ile gündeme geldi.

Görünüşe göre oyunun "hardcore" oyuncuları, Blue Protocol'ün en büyük raid'leri için "soyunuyor". Çünkü oyun içerisinde raid içerisine çıplak girmeniz, size FPS avantajı sağlıyor. Bu nedenle de zorlu boss'lar karşısına çıkmadan önce oyuncular, tabiri caizse, anadan üryan kalıyor.

Tabii ki geleneksel MMO'lara alışkın oyuncular olarak kendi kendimize "yahu zırh olmadan nasıl boss kesiyorlar?" diye soruyoruz. Lakin Blue Protocol'deki bu zırh sisteminin tamamen kozmetik olduğunu öğrendik. Yani zırhınızı çıkarmanız savaş esnasında karakter istatistiklerinizi etkilemiyor.

Ee ünlü düşünür Dave Chapelle'in de dediği gibi, modern problemler modern çözümleri gerektirir...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum